Dober dan punce,
najprej hvala vsem za odgovore glede 6. otroške. Danes nima več nobenih pikic
, tko da nisem prepričana če je to bilo to. Mi je pa dragi rekel, da mu je predvčerajšnjem dal malo grozdja za jest....mogoče je bila le reakcija na grozdje? pri otroški so pikice vsaj kakih 3 dni, ne?
ursi2, tudi moj dragi še nikoli ni uspaval Tita. Previje ga, za jest mu tudi da (sicer redko, ampak da)...za uspavanje je pa strahopetec. Prehitro izgubi živce. Ampak tudi to se bo mogel počasi navaditi. In bravo Lukcu, da je zaspal brez zize
.
Špela100, samo pazi, da ti tele baterije ne sune maks, ker pol si ga pa šele naj
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Pravijo, da ful pomaga, če na maslu oz margarini prepražiš kamilice in potem to zaviješ v eno krpo in mu čim bolj tople (seveda, da ga ne opeče) obkladke na prsa in zadaj na hrbet! Morem najprej dobit kamilice, da jih bom imela, da bom lahko kdaj preizkusila, če bo treba. Upam, da še dolgo ne.
tole je res super stvar, preizkušeno
Zofy, evo obe sva zviseli k makaron glede vrtca

...same prazne obljube so jih

. No, pri meni je še zmeraj malo možnosti, ampak tudi ne verjamem. Pomojem, da nas to le malce slepijo, ker če ne vejo, da bi že zdej čist znorel vsi starši.
Glede izobrazbe....ne samo pri nama doma, ampak večina ljudi, ki jih imam okoli sebe imajo večjo plačo tisti, ki imajo nižjo izobrazbo, tako da šola ni vse. Ne me narobe razumet, sem velik zagovornik šole, ampak so še drugi dejavniki pomembni. ti šola nič ne pomaga če nimaš delavnih navad.
umivanje zobk. Mi smo predkratkim dobili zobke, jih imamo 3 in jih ne umivam redno. Sej vem, me je treba za ušesa. Se kdaj spravim tako, da dam pleničko na prst in mu podrgnem, ampak ne mara. Tud krtačko mu dam kdaj v roke, ampak on jo obvezno obrne in grize ročaj

.
katy13, stročji fižol sem že dala, ni bilo nobene panike. kivi pa še ne. Pomaranče, mandarine....tako kot je napisala Zofy, Tit se kar trest začne, tako to obožuje! Pa ni nujno, da so sladke, tud limono mu dodam in ima rad kljub temu, da je kislo. Nimamo pa nobenih težav z rdečo ritko (trkam).
< Sporočilo je popravil Dinki -- 23.1.2009 11:55:27 >