IZVIRNO SPOROČILO: san
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: san
zdej pa lahko noč, sm čakala gospo pokrovko, pa je ni, no mogoče se še oglasi, jaz grem pa spat. sm še film gledala g. nicholasa cage-a v Bangkoku, za lahko noč mal strelanja, da bom lepše spala in sanjala
Ja San včeraj sem imela grozno volja za kaj pokomentirat, pa mi je moči zmanjkalo
, no pa danes. Ja kje si pa ti danes???
evo mene
lovim komarja po sobi, k me je že čist prepiku, pa mi nekak ne rata. mi je že 2 krat ušel
zdej morm pa računalnik itak že rač. ugasnt, k neki čudn ventilator na glas dela, da mi ga ne prekuri...

joj,
San in Šple100, pa vidve sta neverjetni

...ponočujeta 100 /uro....jaz ne zastopim kako vama rata pa še nimata samo enega otroka. Jaz sem že ob 11h taka koma, da kar škilim

....ma dobri sta res

.
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
TIT
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Tit in Nik vse naj naj za obmesečnice, bodita zdrava in vesela še naprej!
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
TIT in NIK - VSEEEEEEEEEEE NAAAAAAAJJJJJJJJJJJJBOLJJJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Tit in Nik iskrene čestitke za vajini obmesečnici... Bodita pridna, zdrava in ubogajta mamici!!!
Ful ste zlate vse, hvala!

od mene in Titka
In pa vse naj, naj tudi
Niku iz najine strani!
Tudi jaz ne poznam pravljice o Kuzmi. San, si napisala, da je od Makarovičke. Jaz sem jo imela tako rada kot otrok. Pekarna Miš Maš mi je bila top, še zdaj znam kake odlomke na pamet

.....aja pa Picko in Packo sta bila meni super

. Ma, bom šla tudi jaz v knjižnico, da se spoznam s tem palčkom

.
Stanovanje ko smo prišle iz P.....jaz pa moram tako kot Ursi2 in Lona76, svojega dragega pohvalit. Bil je v lepšem stanju kot preden sem jaz šla. Je pa res, da so imeli žurko s prijatelji na račun Tita in jih je nekaj prespalo pri njemu doma, torej so še malo nadaljevali doma. In potem je moral vse pobrisati in pospraviti kao zaradi Tita. Pa še zdaj se spomnim kako lepo dobrodošlico sem dočakala. Na vhodnih vratih balončki in napis dobrodošla doma Tit in mami

. Pa en lep šopek rož me je pričakal, tulipanov, ki jih imam najraje....ma res lepo.....ma pri drugem bo pa verjetno tudi mene pričakala bomba, da ne govorim pri tretjem

.
Ok, toliko zaenkrat...