IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Ste se o kravjem mleku pogovarjale. Jaz sem tudi razmišljala, da bi ji čez kak emsec začela dodajat. Sem ji tudi jaz dala že pire s KM, pa je bilo ok. Sicer pa je AM itak KM, tako, da če bi bili alergični, bi se že vidlo. Po moji kmečki pameti.
Dejte še pls napisat kaj dajate našim
za zajtrk. Sem brez idej.
Jaz mu
kravje mleko zaenkrat še ne bom dajala, je pa res da je Tit najmlajši. Se mi zdi, da je 7 m še premalo za to. Zagotovo pa ga bom začela majčkeno dodajati pred njegovim odhodom v vrtec. Moja pamet mi pač narekuje, da kam se nam tako mudi, sej bodo imeli celo življenje čas jesti vse. Za pire ne vidim nobenih težav, ker mu nikoli ne naredim le krompir, ampak zmeraj še kaj zraven.
Cimet - jaz sem mu ga enkrat že dala ko sem mu naredila ajdovo kašo z jabolki in slivami. Je bilo čisto OK.
Zajtrk - jaz sem tudi bolj brez idej, še bolj imam težave za večerjo. tit še zmeraj večerja le riževo kašico, ampak jo ima na srečo rad. Zadnjič sem mu kupila še Milupino mlečno kašico z jabolkom in korenjem, torej to, ki se tudi naredi samo z vodo, pa jo je tudi pojedel, meni je pa tako smrdela

. jaz se zmeraj držim, da dajem Titu za zajtrk sadje. Kdaj mu naredim bio gres od Hippa in mu notri vmešam kako sadno kašico. Imam tudi tiste maslene piškote, ki se jih naredi z vodo in mu kdaj naribam jabolko notri. Danes mu bom dala bio polnozrnate kosmiče namočene v jabolčni sok, banano in borovnice - mu bom to skupaj zmiksala. poročam kako mu je bilo všeč. sem dobila od moje mame včeraj en lonček zmrznjenih borovnic

.
zofy, krasna je tvoja Julija

. Madonca kako ona že stoji

. a niso takole najbolj luškani tik pred spanjem v svojih pižamicah? Meni je takrat Titek tak cuker

.
Spanje - ko sem vas prebrala vidim, da niti nismo tako na slabem z uspavanjem

. Sem pozabila vćeraj povedati, da ga jaz sicer podojim v najini postelji, ampak potem velikokrat vstanem še preden zaspi. Ga kar pustim in zna zaspati sam. Ima pa obvezno ob sebi svojo ovčko - tako mehko. To je njegova ninica. sem jo ravno oprala ta vikend, ker je bila že vsa preslinjena

in sem samo upala, da ne bo razpadla v stroju. No, pa ni, je preživela in ostala v enem kosu

. Imam pa tudi ninico, ki sem jo dobila v P pa Titu ni preveč zanimiva

. Nisem pa še začela prakticirati, da bi ga direktno položila v njegovo posteljico. Bomo tudi to počasi.