Evo nas z obiskov. Ma nikol ne maram tako prakticirat da pridemo tako pozno domov. Evo in Taja je v avtu spala zdej pa razbojnik po postlci rogovili.
Timoty
za izpit in za sling, za to ceno bi ga še jaz kupila
.
Špinačo jaz naredim za Tajo kot za nas, na oljčku malo česenček prepražem toliko da zadiši dam špinačo gor, malo soli in pa malo smetance. Zraven pa pire in pa jajček. Taja je jedla kot ta velik. V bistvu je danes toliko pojedla da je na koncu že malo bruhnila, ker je bila tako sita
Je pa danes prvič pila jabolčni sok in ga je na eks ruknla 80 ml več ji ga pa jaz škrtica nisem dala
. Je pa tudi čaja 150 ml popila. Danes je popila ogromno!!!!

no sej zdej ti je že Jagoga razložila kako je po vojaško. Ma jo pihneš
Ja pa upam, da na kameri najdeš kaj primernega. Tudi mi bomo letos spet otroke okol pošiljal k mamo tko lepe

.
Zala

upam da so zobki in ne kakšna zoperna viroza.
Terida mi že na kosilo nismo hodili tko k tašči da bi pojedli in šel potem Tilen spat, ker se mu je preveč dogajalo in ni hotel popoldne potem spat. Smo vedno prišli ob cca 12-ih kosilo je bilo pa ob 13:30 da se je vse nagledal in potem je šel lahko po kosilu počivat. Tko da čist zastopim da hodite ob sobotah. Ma je to zoprno, ko hočeš umiriti otroka vsi pa potem vanga rinejo. Lej k se je zbudu

.
Striženje mi smo Tilna postrigli pri cca 14 mesecih. Ma mi je blo tko hudo, ker so šli kravželči

. Upam, da jih bo Taja tudi imela ker nje pa ne postrižem!!!! Mi je tudi frizer reku da striženje ne vpliva na gostoto. Je pa tako da ko so majhni nimajo vseh las enako dolgih in zato potem zgleda da so redki.
IZVIRNO SPOROČILO: San
glede moči... hehe, men je res enkrat en model razlagal, da do drugega leta naj ne bi strigli otrok, zaradi neke moči, oz. notranje enrgije in kaj jaz vem kaj še vse je povedu...

ta je pa dobra.
Vročinski krči upam da jih ne doživim niti nobena od nas, ker te baje res skoraj kap trofne ko otroka vidiš. Mi je sodelavec razlagal da je mislu da se mu bo zmešalo in še sama sta bila z njegovim očetom ko se je to mali zgodilo, zdej pa si zamislte dva desca. No t malo sta sicer takoj v bolnico peljala ampak sta bila čisto presrana.
Ja hitro pa gre čas, jutri bo že prvi marčevček dopolnil 9 mesecev. Joj prehitro gre.
Upam, da hitro dobite copatke.
No evo Taja je zaspala, zdej pa Tilen fehta če lahko pri nama zaspi, potem pa ga midva neseva v posteljo. Joj ta naš škrat. Enkrat sem smotana mami, čez 1 minuto bi se pa stisku pa pri meni spal. Je možno da je že v puberteti?
Grem zdej tut jaz pod tuš in spat.