21.11.2008, 00:21
1169
A da tk?A Erika pada na take velke korenjake? Ja, pol pa bo moral naš še velko polente pojest, da bo lahko Titu konkuriral.
Sicer pa je tolko lušnih marčevk, da je lahko itak vesel, ko bo med samimi lepoticami izbiral! Tudi pri nas ni moj niti najmanj navdušen nad temi jedmi, ki jih jema(riževo, ovseno mleko, riževi kosmiči, prosena kaša, ajdova amarant,.........), ampak mu vsakič rečem, da naj poskusi, pa se potrudi in včasih še celo reče, da niti ni tk napačno. Mu pa ne pustim, da bi se zmrdoval nad hrano, ker kaj veš, kdaj bo otrok pobral to od nas in bo na koncu sam pomfri pa pohano jedel. Pa HB kr uboga!
quote]IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Dobro jutro,
Ursi2, kej si s tojo jutranjo kavico, rabim trojno dozo??????????????
Tako ja, naša noč katastrofa od katastrofe, do enih zjutrej sem ustala miljavženkrat, od eni do treh smomel pa pižama party
. Sem ji ful lepe čevlčke naročila, jih danes dobimo, pa glede na to kolk je bla pridna sploh ne vem če bi poštarju odprla
. Zdej smo pa že skor prpravlene za v NM.
Lep dan vam želim
Oprosti, ker ni bilo kavice!!! Vam pa želim, da bi bila današnja noč kaj boljša in da bi se naspali!!!!!!!
Čevelčki so pa fullllllllllllllllll noro lušni!!!!
No, morem rečt, da bom pri copatkih pa čevelčkih najbrž diplomirala zraven. Sploh se ne morem odločit kaj in kake naj mu kupim. Hodim okrog in gledam pa se mi ne sanja sploh. Rada bi mu ene vredu kupila, da jih bo rad nosil in da bojo d+fajn za hodit, da ne bojo štorasti in da bojo za nogico fajni. Problam mam tudi, ker ima res visok o nart in kakih kao supergic sploh ne spravim gor.
Dejte mi povedat za te copatke, ali vašim v njih kaj drsi. Mi imamo parket in ima obute nogavičke z ABS-ki, pa mu skoz drsiin bi rad se postavil na noge, pa mu kr narazen potegne noge in ne gre, potem pač je na kolenih . Pol je pa jezen!!!!!

, zdej sem se pa sprjazenla, pač imamo punčko
prit. Je bil danes tak zlo leteči
dan! Ma, sej je fajn, sam Luka je pa pomoje tud prav pošteno zmatran. Zjutraj smo šli k mojim, kjer smo delali, midva z Lukijem sva peljala še gume na bratovem avtu menjat in sma čas, ko sva čakala izkoristila še za en prijeten sprehod
in čvek. potem sma prišla nazaj, sem hitro
za mojega
in brata pripravla, pa za Lukija, potem pa smo šli domov, moj
, Luka pa je zaspal v avtu, pa sma šla kar naprej v Celje. (sem raje kar šla, brez, da bi kaj domov šla, kjer bi me tašča zahaklala, da bi šla zraven)
za miklavža in božička.
No, radoveden itak, tk, da je skor glavo odšravfal dol z vrata, pa vse trgovke so se zaluble v njega!
Sma prišla domov šele malo pred sedmo in je bil preveč
pa vsega je bilo preveč. da sploh ni hotel jest. Sma se
, zdej se pa crtla, jz pa sem
in pospravla
vse pa pripravla večerjo
za dragega. Aja, pa Lukiju sem kupila 4 take luškane puloverčke, ker jih skor nima, pa vse mu uspe takoj umazat!
.
Hmmm, to glede kivija pa nism vedla- groza. Upam, da bo Tia čimprej spet lepo papcala- mogoče so pa res zobki
na vsakem vogalu. Bi lahko človek pustu dnarja notri
...se pa tudi jaz sprašujem ali ga mogoče boli ušesek
) bolj lene sorte zadnje čase. Se mi pa zmeraj bolj zdi, da se ne bo plazila. Ker ji niti na misel ne pride, da bi ritko dvignila, ko leži na trebuhu. No, bomo videli, lahko me še preseneti.
Je tudi marčevka in nas bere, a nikoli nič ne napiše. Mogoče jo bomo zdaj spravile zraven tako kot je mene takrat Zofy. Evo, Zofy, če bi bila to piramidna igra, bi bila ti zdaj že bogata
Je že pravi fant, nazadnje je še bil dojenček. Ma res tako hitro rastejo naši malčki. Julija se je danes kar spustila in stala naslonjena na steno. Jaz sem jo samo debelo gledala. No, pol jo je pa naprej fliknilo, ma ne hudo.