IZVIRNO SPOROČILO: meryy
pozdravček vsem tudi od mene
A takole se eni že potikate po novoletnih nakupih?

Krasen fantiček

sem vesela, da se vsem mamicam dopade moj Tit in bi ga kar poparčkale s svojimi hčerami. So pa res tole malce računi brez krčmarja
Mumu, dej mi pomagaj, bolj kot napenjam svoje možgančke, bolj se ne morem spomniti tvojega imena. OK, vem na kaj ciljaš ko praviš ultra suhica in tak ime imaš tudi pri mailu, ampak saj ti ni tako pravo ime, a ne?
in bravo za pridobljene pol kile
Lucalu, hvala

.
IZVIRNO SPOROČILO: san
joj dinki, kolk sta s titkom luštna na tej fotki
, pa že skoz ti hočm povedat, da ma tamali čist tvoj nasmeh!!
ej to, da ima moj nasmeh me je pa čist ganilo. Hvala San

. Ne vem zakaj sem tako vesela ko mi nekdo reče, da ima kaj mojega....verjetno zato ker se to zgodi tako malokrat

, od vseh samo poslušam kako je Tit isti očka.
IZVIRNO SPOROČILO: san
naš bani se zadnje dni veliko več pogovarja in kar vriska, pa kaj zagleda in šiba in pol si kar nekaj brblja
pa, ko kdo pride domov ful k vratom šiba, ko sliši ključ in odpiranje vrat
Bravo Bani, kar tako naprej
Joj, pri nas je pa tako vreme, da to ni za nikamor

. Zunaj tako piha, da kar vse žvižga, tako da najin današnji sprehod definitivno odpade. Titek zdaj počiva, jaz grem pa še kaj pametnega narest.
Aja, še današnji jedilnik:
dojenje
zajtrk: masleni piškoti s sadno kašico
dojenje
kosilo: krompirček z bučkami, zeleno, cvetačko, korenčkom in malce rdeče paprike ( je zmazal 230 ml

, mu je bilo ful dobro. Tit ima res mnogo, mnogo raje zelenjavo oz. je tak hvaležen dojenček, ima raje to kar mu skuha mami kot pa kaj kupljenega že narejenega

.
dojenje
večerja: kašica s korenčkom in jabukom
dojenje
jaz pa mojemu Titku še zmeraj nisem dala nič mlečnega, komaj čakam, da mu dam skuto, se mi zdi, da bo takoj ena ideja več za kak obrok. Bom pa še počakala do njegovega 8. meseca.