Evo, moj sinko pančka današnjo 2. rundo. Zunaj pa tako lepo sneži
, mi je ful všeč. s Titkom sva prej jedla zajtrk in je skoz gledal čez okno, ni se mogel načuditi kaj hudiča to neki pada iz neba
. Komi čakam, da ga bom mal ven peljala po snegu, ga bom napokala v voziček, v kombinezonček in če bo snežilo mu bom dala gor dežno prevleko pa bova šla.
No, da vidim kaj ste kej napisale.
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Bom pa še jaz probala kakšno slikico gor dat
Tomaž, ko je imel še lase
in Tomaž, ko smo ga ostrigli
Jagoga, Tomažek je kljub novi pričeski še zmeraj tak sonček, da joj. meni se prav dopade z novo frizurico

, pa kako delujejo svetlejši laski.
Uživaj MAX v Toplicah pa spomni se kaj tudi na nas

.
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
No, popoldan so pa imeli z bendom vaje in sem razmišljala, da bi šla ta čas midva k mojim na obisk. Sej je to le malo glasno (bobni, bas kitara,..)
No, pa sem rekla, da bom vidla, kk bo kaj Luka vse skupi sprejel. IN ...........fullll je užival. Sploh ni bilo variante, da bi šla kam drugam. Jih je gledal, pa užival in migal z glavo. Tk je bil posrečen.
Še nekaj slik, kako je izgledalo:
Ursi2, ma ta tvoj Lukec je pa res

. sem ga pozorno pogledala na vsaki slikici in bi ga človek kar pojedel, res je posrečen

. se vidi, da je mal muskonterja že zdej

. Če se ne motim tvoj možek igra bobne...kak bend pa imajo to? kako muziko igrajo in pa kje? po porokah????
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Dinki, mogoče bo pa Tit (z)operni pevec?!!
Nikoli ne veš. Ali pa drugi Miran Ališič?
Naš tudi ene štime spušča, ko sploh ne vem, kje jih najde! KK so posrečeni. Ma se mi zdi, da zdej pa so res tk lubano posrečeni
, da se mu vsak dan po parkrat do solz nasmejim. Pa že neki ušpiči ali kaj pogrunta, pa se mu fajn zdi, ko se mu smejim in potem ponavlja ko ena papiga!
Ga zdej vprašam, kk Luka pleše, pa začne mali ful z glavo migat, ko da bi čupal pa še tk se pol cel miga zraven. Itak, da sem čist solzna.!

ja trenutno je res (z)operni pevec, kaj bo pa ko zraste pa bomo še videli

....če se bo še dolgo tako drl bo lahko le še Miran Ališič, ker mu bozmanjkalo tega močnega glasu

.
Ja se strinjam, da so drugače čist posrečeni...tudi Titek začne tako migati z glavo....pa kdaj je tko posrečen ko ga vprašaš a gre Titek zdej spat, on pa začne odkimavat da ne

....sej ne da bi res vedel kaj dela, ampak je pa posrečen

...pa petke si znava že dajat, to mu je zabavno, meni pa tudi

.
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
SAN kje si? Tudi tebe pogrešam.
jaz tudi
in
Špela100, kar lepo počasi in brez panike. Glede na to, da delaš računovodstvo, vem da je konec leta za vas

.....probaj zamižat na en uč in za malenkost popusti pri nekaterih gospodinjskih opravilih ker če ne bo duracell pregorel. Jaz in Titek ti pošiljava

za moč!