writing-img

RE: Naša instant hiška - montažna

clock-img

09.10.2008, 15:04

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

IZVIRNO SPOROČILO: rija

sem šla malo prečekirat.....

všeč mi je Blues 299user posted image  samo prevelika.

sicer pa glavno, da se vi veselite in uživateuser posted image

Rija, kot sem napisala, jo lahko brez težav pomanajšašuser posted image , pa bo tudi prahu manj....user posted image

clock-img

09.10.2008, 15:04

clock-img

Anonimen

Rija, v našem koncu je polno čistilk na voljo vešuser posted image

Pa midva bi v enem delu mela pisarno za mojgauser posted image

Sam hudič je najdt parcelo za tako hišo. No....v prekmurjo verjetno neuser posted image , pr nas pa.

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 9.10.2008 15:06:35 >

clock-img

09.10.2008, 20:08

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

HuAnita lušna hiška user posted image user posted image user posted image user posted image .

Veliko lepih trenutkov preživite v njej user posted image .

clock-img

09.10.2008, 22:03

clock-img

Anonimen

Glede na to, da sem že uspela plačati 2 obroka kredita, sem bolj optimistična....

A tako hitro ste prisli do fasade? Uauuuuuu user posted image .

Sicer pa luskana in prijetna, ravno prav velika. Upam, da boste kmalu uzivali v njej :)).

clock-img

09.10.2008, 22:25

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

A tako hitro ste prisli do fasade? Uauuuuuu user posted image .

Sicer pa luskana in prijetna, ravno prav velika. Upam, da boste kmalu uzivali v njej :)).

Mičitu - jap, mislim, da v enem mesecu... Zdaj se sušijo estrihi, potem pa prekrijemo tla, pa nabašemo pohištvo...   Koamj čakam na užitke, res!user posted image

clock-img

10.10.2008, 07:58

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Super HuAnita user posted image user posted image user posted image
Hiška zgleda super, barva mi je tudi všeč. Uživajte!

clock-img

10.10.2008, 09:11

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Huanita super hiškauser posted image

Sem se včeraj peljala mimo in hiško videla dokaj od blizu, v resnici je še lepša, kot na slikah
Torej lepa hiška in super lokacijauser posted image

clock-img

10.10.2008, 12:23

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Huanita super hiškauser posted image

Sem se včeraj peljala mimo in hiško videla dokaj od blizu, v resnici je še lepša, kot na slikah
Torej lepa hiška in super lokacijauser posted image

Od kod pa si?user posted image

clock-img

10.10.2008, 21:12

clock-img

Anonimen

Koamj čakam na užitke, res!

Do novega leta bo? Da kar s smrekco uletijo gosti....prakticno user posted image .
Sicer pa res luskana, tko na izi in fajn. Mi je vsec.

clock-img

12.10.2008, 21:19

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Huanita čestitke za fajn lušno hišico. No meni edino barva fasade ni preveč všeč, ampak to je stvar vsakega posameznika a ne...Drugače me pa zanima a sta jo do 4. faze vzela..k je stopnišče zraven ali kako? Ali ma pač luxhaus to zraven k 4. fazi?

Uživajte res, naj vam bo v veselje

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

12.10.2008, 21:26

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Dadi - ne, nimajo po fazah, samo standard (z raznimi dodatki) ali pa na ključ. Saj sem napisala zgoraj, kaj vse je že zraven pri osnovni izvedbi (standars...).

clock-img

12.10.2008, 21:33

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

aha aha..ma sem bla prelena da bi vse bralauser posted image ..ampak sem si šla zdaj vse prebrat še enkrat....

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

13.10.2008, 13:24

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Hiška je fantastična, in točno ta je resnično razstavljena pri Ikei v Grazu, sicer s kombinacijo fasade v sivi barvi, ampak je sivo-redčih hišk že na tone, tako da mi je všeč, da si vzela celotno rdečouser posted image

Brisačkarca, si omenila, da pri 'vas' (sklepam, da v Lj?) ni mogoče dobiti poštene parcele za lepo hiško, pa ti povem, da je parcela kupljena sedaj v Prekmurju dosti boljša naložba, kot pa v Lj, kjer cene res počasi padajouser posted image Tako da le pogum v roke, drugače jo pa Angležem prodašuser posted image (ne morem iz svoje kože in fohauser posted image user posted image ....)

clock-img

13.10.2008, 13:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Hiška je fantastična, in točno ta je resnično razstavljena pri Ikei v Grazu, sicer s kombinacijo fasade v sivi barvi, ampak je sivo-redčih hišk že na tone, tako da mi je všeč, da si vzela celotno rdečouser posted image

Brisačkarca, si omenila, da pri 'vas' (sklepam, da v Lj?) ni mogoče dobiti poštene parcele za lepo hiško, pa ti povem, da je parcela kupljena sedaj v Prekmurju dosti boljša naložba, kot pa v Lj, kjer cene res počasi padajouser posted image Tako da le pogum v roke, drugače jo pa Angležem prodašuser posted image (ne morem iz svoje kože in fohauser posted image user posted image ....)

Nisem iz ljubljaneuser posted image .
Prekmurje mi je pa vseeno malo predaleč, čeprav verjamem da je dobra kupčijauser posted image
Jaz iščem dobro kupčijo na notranjskemuser posted image

clock-img

13.10.2008, 13:29

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Veliko sreče user posted image user posted image user posted image in čimlepšo parcelo user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2008, 13:29

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

Dadi medve sva že prepozni za zanimanje kaj gre zraven, ko nama hiška že stoji ;) hehe

clock-img

13.10.2008, 18:23

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

jah no...nikoli se ne ve kdaj bomo še kakšno delali..user posted image   Mi je zanimivo tudi kaj drugega pogleda in se informirat a ne..

clock-img

18.10.2008, 14:53

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

Mah mal se hecam ;)
Dadi, a že živite notri?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem