writing-img

RE: Prvi znaki nosečnosti

clock-img

07.11.2008, 09:45

clock-img

Anonimen

mibi dokler ne bruhaš je še vreduuser posted image drugače pa kakšne slane krekerje jej pa ti bo pomagal

clock-img

08.11.2008, 10:17

clock-img

mibi

pencil-img

21

hvala, sem pa že nekje prebrala, da krekerji pomagajo. jih bom pojedla celo goro samo, da mi nebo slabo. hvala za nasvet user posted image

clock-img

08.11.2008, 18:55

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

živjo!
imam kar nekaj problemo moja m je bila 4.10 in mi sedaj zamuja 4 dni. imam zelo napet trbuh, full mi je slabo, nič se mi ne ljubi.test bc je pokazal čisto rahlo črtico jutri bom naredila še cb da bom sigurna. mislite da sem?

clock-img

08.11.2008, 20:48

clock-img

tanja040

pencil-img

123

upam da siuser posted image

clock-img

08.11.2008, 20:51

clock-img

geolina

pencil-img

13

Meni je BC pokazal tudi čisto rahlo 2 dni nazaj, včeraj mi je pa CB pokazal plus. Zadnjo M sem imela pa dva dni pred tabo. Tako da imaš velike možnosti, da si.  

< Sporočilo je popravil geolina -- 8.11.2008 20:52:28 >

clock-img

09.11.2008, 08:06

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

živjo
danes sem delala cb in mi je test spet pokazal full rahel plus oz. spodnja je bila kot bi bil minus. zamuja mi sedaj 6 dni in nič še vedno mi je slabo, hodim na wc in me tišči v trbuhu imama pa tudi bolečine v križu. Možnost zanositve pa naj bi imela do 23.10. ali je možno da sem kljub temu noseča?

clock-img

09.11.2008, 08:07

clock-img

blodinka

pencil-img

13

lep pozdrav. jst bi neki prašala.s fantom delava na user posted image . 2.11. sem imela izcedek 7.11. pa bi morala dobiti user posted image vendar je ni od nikogar. 2 dni sem imela krče in špikanje v sp. delu trebuha.ko naredim test pa je negativen. kaj bi to lahko bilo?

clock-img

09.11.2008, 08:14

clock-img

Anonimen

SKORPY:četi pokaže plus potem si nosečka in če ti pokaže rahla črtica to samo pomeni da imaš manj teh hormonov in da zato šibkeje zazna.Jaz bi na tvojem mestu za vsak slučaj nardila še enkrat test da bi se prepričala in potem pa pokličeš ginekologinjo tko da po tem kar si povedala si nosečkauser posted image
BLONDINKA: počakaj še s testom ker je čistnormalno da ti M. zamuja do 7 dni potem pa naredi test.
Drugače pa znaki slabost,špikanje večkratni obiski na wc-ju so lahk tud psihični izvori (um se poigra s tabo) al pa kakšno vnetje sečil.Vendar vsem želim da boste čimprej zagledale plus.

clock-img

09.11.2008, 08:51

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

jaz bom počakala do petka in nebom delala več testov, ker me je strah da nisem. Tako da se slišimo v petek in vam povem kako se je izšlo. Tudi jaz bom počakala več dni saj je tako kot ti praviš 7 dni normalno da ti zamuja. 

clock-img

09.11.2008, 09:22

clock-img

Anonimen

SKORPYpejt na to stran pa si izračuni:
http://mladost.plivazdravlje.hr/?section=spolnost&section_menu=kalendar
vpiš podatke pol pa klikn tm za kolendarpa ni ti treba maila not vpisat kr klikn in ti bo uzračunal zravenpa še datum kdaj lahk test narediš je fajn zadevca

clock-img

09.11.2008, 09:39

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

hvala!
se čujemo v petek.

clock-img

09.11.2008, 10:17

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

ja sem vpisala in naj bi mi od 6.11 zamujala bomo videli kaj bo upam, da sem. Me je mal strah ker mi je prejšnji mesec pokazal test plus in sem bila nato v sg ker sem začela krvavet in mi je ginekologinja našla menda neke majhne ciste upam da mi ne zamuja zato. Kaj pravite?

clock-img

09.11.2008, 13:55

clock-img

Anonimen

SKORPYjaz sem pri sinu mela cisto k je bla kr velika ampak je pol čez čas izginila k se je izkazalo da je vodna in sem zato tud krvavela in sem pol dobila dabroston,mogla sem počivat skoz in čim manj hodit kar se pravi samo na wc in nazaj na kavč ali pojstlo.Da bi ti zarad tega zamujala dvomim razen če se ti je cista kej premaknila pa tko naprej.
Upam da ti bo pokazu velik plususer posted image

clock-img

09.11.2008, 19:16

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

tudi jaz upam da je to to še bolj pa da vam bom lahko sporočila če sem noseča! hvala ker mi stojite ob strani!!!!

clock-img

10.11.2008, 07:27

clock-img

tihoupanje

pencil-img

108

SKORPY.......spomnim se tvojega primera od prejšnjega meseca.....Pri meni se je zgodilo enako in mislim, da ciste ne morejo nosečniški test obarvati.....

Mnenja sem, da si bila na začetku nosečnosti in igrom narave je vse odletelo v vesolje...user posted image

Ta mesec pa sem kar prepričana, da ti je uspelo...user posted image user posted image user posted image

Če delaš teste in jih ne delaš je vseeno...user posted image .Zdrave nosečnosti ti ne more vzeti nihče ....

Upam s tabo...

clock-img

10.11.2008, 10:27

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

najlepša hvala lahko pa vam povem da je bil + in da se že veselim srečanj z ginek. ker to je danes najlepše darilo na moj rojstni dan.

clock-img

10.11.2008, 10:29

clock-img

Chebellca

pencil-img

333

Uspelo mi je user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjet!

clock-img

10.11.2008, 10:30

clock-img

Chebellca

pencil-img

333

joooj,SKORPY a ti tud? Čestitkeeeeuser posted image user posted image user posted image in vse naj naj!

clock-img

10.11.2008, 10:31

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

tudi tebi hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2008, 10:49

clock-img

geolina

pencil-img

13

Punce, čestitam vamuser posted image user posted image user posted image . Zdaj se nam pa pridružite pri Julijkah 2009. 

clock-img

10.11.2008, 10:58

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

bomo!

clock-img

10.11.2008, 13:56

clock-img

Ribica 80

pencil-img

81

Pozdravljene,

tudi jaz bi rada prišla v klub novih nosečk! Tudi mene bolijo prsa, bradavičke so čist občutljive, pa nekaj čudno me špika...test sem naredila prejšnji teden, 2 črtici v trenutku. Pri ginekologinji sem se že naročila za naslednji teden, do takrat pa... Jupi!!!

clock-img

10.11.2008, 13:58

clock-img

Chebellca

pencil-img

333

Čestitke tudi tebi!user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2008, 14:01

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2008, 14:04

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

Pravkar sem se  naročila pri ginekologu. Komaj čakam da vidim malo pikico !!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem