writing-img

RE: Zagledala svoj prvi plus

clock-img

13.10.2008, 18:30

clock-img

MiSka_82

pencil-img

46

tudi jaz ti želim iskrene čestitke user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.10.2008, 08:31

clock-img

vita80

pencil-img

299

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

clock-img

15.10.2008, 14:31

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Iskrene čestitke tebi in partnerju user posted image

clock-img

15.10.2008, 19:19

clock-img

M1987

pencil-img

656

user posted image user posted image user posted image
user posted image  ČESTITKE user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

15.10.2008, 19:34

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Hvala vam!

Kljub temu, da sta mi 2 testa pokazala +, pa tudi krvni test v kliniki za neplodnost, sem bila že 2x na UZ, pa se nič ne vidi. Sumijo na izvenmaternično nosečnost.
Juti spet grem na krvni test, pa na UZ, takoooo me je strah kaj bo iz tega user posted image .

clock-img

16.10.2008, 08:06

clock-img

tihoupanje

pencil-img

108

Hejjjjjjj.....Jaz upam, da je vse OK in je še prezgodaj, da se kaj vidi...

Ne bodi v strahu......Jaz navijam in srčno upam, da je tvoj user posted image  v maternici in pridno raste....user posted image

Koliko ßhcg-ja si imela na krvnem testu?

NI IMN!!!!!user posted image

(Ti zdravniki?!?!user posted image Ne znajo biti taktični in počakati?!?! Saj se še nobeni nič ne vidi pri 5t.user posted image )

clock-img

16.10.2008, 10:07

clock-img

tane

pencil-img

1567

yuliah, se strinjam z tihoupanje, pa saj se zdaj še nič ne vidi, ampak prav ti pejt kar lepo še na krvni test in držim pesti, da se ti lepo podvaja in je vse ok. 

clock-img

16.10.2008, 16:55

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Punce krvni test ponovno pozitive, Prvič je bil 979, danes pa 2335, raste!
Tudi malo pikico so našli, ne morejo pa še predvidevat kako bo z nosečnostjo naprej, zato me bodo čez teden dni spet pregledali.
Hvala, ker ste upale z mano!

clock-img

16.10.2008, 19:51

clock-img

april09

pencil-img

796

user posted image user posted image user posted image user posted image  in en koš pozitivnih misli zate in user posted image user posted image user posted image  za malo pikico, ki je ocitno ratala malo kasneje user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2008, 09:19

clock-img

tane

pencil-img

1567

IZVIRNO SPOROČILO: YULIAH

Punce krvni test ponovno pozitive, Prvič je bil 979, danes pa 2335, raste!
Tudi malo pikico so našli, ne morejo pa še predvidevat kako bo z nosečnostjo naprej, zato me bodo čez teden dni spet pregledali.
Hvala, ker ste upale z mano!

SUPER novica! no, vidiš, žal imaš neke bolj pesimistične zdravnike okoli sebe, ker te tako strašijo...ti samo pozitivno in boš videla, čez user posted image boš dobila v roke kar si si najbolj želela. še za srečouser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2008, 15:12

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Čestitam in želim ti mirno in čudovito nosečnost user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 13:52

clock-img

girly

pencil-img

951

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE!!!!

< Sporočilo je popravil girly -- 22.10.2008 13:53:14 >

Kris je najin sonček :)

clock-img

23.10.2008, 08:11

clock-img

tihoupanje

pencil-img

108

Hej...user posted image user posted image user posted image

Kaj je z našo Yuliah????????

Mogla bi že poročati, kako je.....user posted image user posted image user posted image

Punca, oglasi se, ker smo tvoje soborke....Upamo s tabo....In slabe misli teramo stran!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem