writing-img

RE: Mški spolni ud

clock-img

16.10.2008, 14:33

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Moški spolni organ user posted image user posted image user posted image  jaz sem sa  vsojim zadovoljna , za enkrat , razen če bo kakšna povedala kaj zanimivega ,user posted image potem bi tudi jaz začela premišljevat user posted image ...........

A ti si moški ali kaj?

tanika na to uprašanje ti nemorem odgovorit , odgovor dobiš če pogledaš noter v moje gate ali pa sam roko lahk noter porineš .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni problema. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

16.10.2008, 20:38

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

Moški spolni organ user posted image user posted image user posted image  jaz sem sa  vsojim zadovoljna , za enkrat , razen če bo kakšna povedala kaj zanimivega ,user posted image potem bi tudi jaz začela premišljevat user posted image ...........

Svojim?? Al misliš od svojega.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

clock-img

16.10.2008, 21:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nasmejani

A bi ti tudi porinila roko v moje gate , da vidiš kaj mam not user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2008, 21:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nasmejani

A bi ti tudi porinila roko v moje gate , da vidiš kaj mam not user posted image user posted image user posted image

Aha....biseksualec torej

clock-img

17.10.2008, 20:11

clock-img

Anonimen

Motiš se user posted image

clock-img

17.10.2008, 20:33

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

Berite tisto ko napišete.
Ja sam vprašam,
Da ti porinem roko v gate?
Zakaj?  Ne šlatam pokvarjeno ribo.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

clock-img

18.10.2008, 14:20

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2008, 21:30

clock-img

anjica

pencil-img

12

a ste slišale, da bogatim sperma na med diši, tisti, ki imajo same punčke, naj bi pa baje imeli majhne penise user posted image user posted image user posted image  tako da so zato amme punčk vedno nezadovoljne

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=26866

no, jaz imam fantka user posted image  

clock-img

18.10.2008, 22:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.10.2008, 16:48

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Imamo kar imamo, in je the best!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

19.10.2008, 16:54

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: anjica

a ste slišale, da bogatim sperma na med diši, tisti, ki imajo same punčke, naj bi pa baje imeli majhne penise user posted image user posted image user posted image  tako da so zato amme punčk vedno nezadovoljne

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=26866

no, jaz imam fantka user posted image  

Nezadovoljena in vedno nezadovoljna si lahko z velikim al pa malim organom. Vse en isti šmorn.

clock-img

20.10.2008, 10:35

clock-img

Anonimen

Jaz bi včasi svojemu ......ga kr  odrezala in naredila piz**user posted image ker je včasi res kot kakšna piz**user posted image

clock-img

20.10.2008, 10:53

clock-img

devo

pencil-img

258

Nezadovoljena in vedno nezadovoljna si lahko z velikim al pa malim organom. Vse en isti šmorn.

Drži. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem