writing-img

Verouk

clock-img

21.03.2005, 14:49

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Lara, če si zasvojena s hrano, si jo kar privošči; zanima pa me, če si zasvojena prav z barvanimi jajci, pa z velikonočno potico, pa z šunko, ki je žegnana ali le z hrano nasploh ?!?

clock-img

22.03.2005, 13:46

clock-img

Anonimen

s hrano nasploh, če je pa še lepo pripravljena kot recimo lepi barvasti pirhi pa sploh. pa nič ne nosmo žegnat sam poštrihamo pa pojemo :P

clock-img

28.03.2005, 17:23

clock-img

Donja

pencil-img

565

BigWhale, sicer malo pozno ampak ti vseeno odgovarjam. Mali je še premali, da bi sploh vedel kako in kaj. Ima komaj štiri in pol leta. Res, da drugo leto jeseni gre v prvi razred in s partnerjem se pogovarjava o tem. Ima pravico odločanja, zato ga jaz ne bi vpisala s prvim razredom, ampak kasneje, če bi pokazal željo. Do danes še v cerkev ni hotel iti. Kaj ga moti ne vem. Ne v prazno in ne takrat ko je polna ljudi.
Moje stališče je pa tako, da jaz verjamem v boga, v posmrtno življenje, ne verjamem pa duhovnikom in rimokataloški cerkvi.

clock-img

30.03.2005, 14:06

clock-img

BigWhale

pencil-img

762

Vsedite se skupaj doma in malo prebirajte sveto pismo, tako skupaj, kot druzina. Je lahko precej bolje, kot posiljanje otroka k verouku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem