writing-img

RE: žalostna sem

clock-img

16.10.2008, 19:09

clock-img

Ex Animo

pencil-img

16

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Hm, žalostno ja. Samo za tisto eno kosilo bi pa kuharica komot pogledala skozi prste. Koliko hrane pa se vstran zmeče , pa koliko se odnese domov tako na "črno"

To je tudi meni prišlo na misel.

<Po drugi strani pa, če to naredi in otrok doma pove, da je jedel kosilo, si bodo starši mislili, zakaj bi pa plačevali, če kljub temu dobi kosilo. In čez čas bi se našlo še več takšnih staršev ...

AMOR PARENTUM LIBEROS OBLECTAT.

clock-img

18.10.2008, 19:22

clock-img

Mia007

pencil-img

210

IZVIRNO SPOROČILO: Ex Animo

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Hm, žalostno ja. Samo za tisto eno kosilo bi pa kuharica komot pogledala skozi prste. Koliko hrane pa se vstran zmeče , pa koliko se odnese domov tako na "črno"

To je tudi meni prišlo na misel.

<Po drugi strani pa, če to naredi in otrok doma pove, da je jedel kosilo, si bodo starši mislili, zakaj bi pa plačevali, če kljub temu dobi kosilo. In čez čas bi se našlo še več takšnih staršev ...

Starši, ki nimajo sredstev za preživetje oz. nizke dohodke lahko zahtevajo na podlagi papirjev - dokazov subvencijonirano prehrano za otroka. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem