writing-img

RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa

clock-img

01.04.2009, 11:30

clock-img

banananjam

pencil-img

42

hvala za odgovor...
no sej rok imam šele 28.6. tako, da upam, da do takrat bodo pa že :-)

clock-img

01.04.2009, 14:09

clock-img

tanc555

pencil-img

46

Jaz pa kupujem košaro za Mutsy voziček - če jo katera proda naj mi javi!

clock-img

04.04.2009, 21:03

clock-img

Joob

pencil-img

563

Punce, tudi sama sem navdušena nad tem vozom...me pa zanima do katerega leta starosti otročiček lahko leži v športnem delu. Kolegica ima High treka, in njena 14 mesečna pupa je že prevelika za poležavanje v športnem delu.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

clock-img

05.04.2009, 19:40

clock-img

Joob

pencil-img

563

Punce, če bo katera prodajala košaro za Mutsyja, se javim, da jo odkupim. Voz bomo šli verjetno naročiti ta teden, rok imam pa avgusta...tako, da če bo katera prodajala košaro, naj se mi prosim javi.
Lp!

clock-img

05.04.2009, 20:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Punce, tudi sama sem navdušena nad tem vozom...me pa zanima do katerega leta starosti otročiček lahko leži v športnem delu. Kolegica ima High treka, in njena 14 mesečna pupa je že prevelika za poležavanje v športnem delu.user posted image

Mislim, a ima Mutsy enega večjih športnih delov in da je uporaben zelo dolgo. Mislim moja pupa ima sedaj pri 4,5 mesecih tam okoli 62cm pa ima do vrha naslona okrog 40cm ... mislim res je ogromen sedež.

clock-img

05.04.2009, 21:49

clock-img

janie

pencil-img

24

hoj, punce, a mi lahko pomagate? mogoče ste že pisale kaj na to temo, samo ne najdem.imamo mutsy 4 rider in tudi sama izgubljam živce s sedežem, ki mi leze narazen, se premika, skratka ni fiksen. imam obrnjenega stran od sebe, pa ne vem kaj narediti, a je treba tiste trakce privezat, ki jih omenjate tudi ko je sedež stran obrnjen? a tista kaveljčka spodaj prideta pod prečko? IN kako za vraga se fiksira spodnji del za noge, moj revček čisto poševno notri leži, sploh ne pogruntam kako fiksirat za noge.HELP!

clock-img

07.04.2009, 14:53

clock-img

patkapatatka

pencil-img

135

boni25 pri Sliderju sta možni obe varianti: obračanje ročaja in košare oz. športnega dela user posted image

clock-img

08.04.2009, 12:09

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: janie

hoj, punce, a mi lahko pomagate? mogoče ste že pisale kaj na to temo, samo ne najdem.imamo mutsy 4 rider in tudi sama izgubljam živce s sedežem, ki mi leze narazen, se premika, skratka ni fiksen. imam obrnjenega stran od sebe, pa ne vem kaj narediti, a je treba tiste trakce privezat, ki jih omenjate tudi ko je sedež stran obrnjen? a tista kaveljčka spodaj prideta pod prečko? IN kako za vraga se fiksira spodnji del za noge, moj revček čisto poševno notri leži, sploh ne pogruntam kako fiksirat za noge.HELP!

Tista dva črna hakeljčka na sedežu spodaj moraš zahakljat za tisto prečno letvico na podvozju.

Aja, pa še tista dva črna trakca zategneš.

To je Otika fajn razložla, preberi poste za nazaj.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 8.4.2009 12:11:51 >

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

09.04.2009, 22:05

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Mene   pa so danes klicali iz BC BTC, da je prišel footmuff.user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2009, 23:13

clock-img

Anonimen

Mene tudi ... a si predstavljate, da jo zdaj v to vrečo tlačim user posted image ... sem pa jaz decembra naročila tudi prevleko za dež za športni del in potem teto vprašam, če je prevleka tudi prišla, in mi reče da ne, saj sem itak skenslala naročilo prevleke user posted image ... aja, nisem vedela ... sem jim malo na lep način povedala kar jim gre in je bila teta pol ful prijazna in rekla, da bodo nekako zadevo uredili ... upam da res!

clock-img

10.04.2009, 00:04

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Mene tudi ... a si predstavljate, da jo zdaj v to vrečo tlačim user posted image ... sem pa jaz decembra naročila tudi prevleko za dež za športni del in potem teto vprašam, če je prevleka tudi prišla, in mi reče da ne, saj sem itak skenslala naročilo prevleke user posted image ... aja, nisem vedela ... sem jim malo na lep način povedala kar jim gre in je bila teta pol ful prijazna in rekla, da bodo nekako zadevo uredili ... upam da res!

Otika, jaz sem jo pa odpovedala in imajo verjetno itak viška, ker vseeno naročijo.

clock-img

10.04.2009, 10:48

clock-img

Flora2

pencil-img

395

Punce a mi poveste koliko stane v BC-ju prevleka za dež za športni del, seveda če katera ve iz glaveuser posted image .
Hvala

clock-img

10.04.2009, 14:31

clock-img

eternety

pencil-img

309

Dežna prevleka stane 9,99 EUR za športni del, za košaro je cena ista.

clock-img

10.04.2009, 14:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: eternety

Dežna prevleka stane 9,99 EUR za športni del, za košaro je cena ista.

Tole pa ne bo držalo ... ta cena velja za košaro ... za športni del je pa 35€ ... sem jo danes kupila.

clock-img

10.04.2009, 16:05

clock-img

eternety

pencil-img

309

Meni je prodajalka v BC naredila naročilo in predračun po tej ceni za oba dela. Cene je preverjala v računalniku. Upam, da se ni zmotila, ker to pa je kar velika razlika v ceni user posted image

clock-img

10.04.2009, 17:38

clock-img

Anonimen

Sigurno se je zmotila:
Eto izsek iz današnjega računa:

user posted image

Imam pa tole:
user posted image

Mogoče je dežna prevleka za lupinico tudi 9,99€???

clock-img

10.04.2009, 18:31

clock-img

eternety

pencil-img

309

Te prodajalke v BC so tako nesposobne, da ne moreš verjet. Če že ne znajo razložit funkcij vozičkov, bi pa vsaj lahko cene posameznih artiklov vedele. Bom ji že pokazala  , ko mi izstavijo račun .

clock-img

10.04.2009, 19:33

clock-img

frosti

pencil-img

2

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Mene   pa so danes klicali iz BC BTC, da je prišel footmuff.user posted image user posted image user posted image

Mi lahko poveš iz katere številke so te klicali ker mene bi tudi morali pa mam na telefonu full neodgovorjenih klicev.

clock-img

10.04.2009, 19:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: frosti

Mi lahko poveš iz katere številke so te klicali ker mene bi tudi morali pa mam na telefonu full neodgovorjenih klicev.

Sicer nisem Junona, samo imam ravno čas user posted image ... iz tele številke so klicali: 031/322-702

clock-img

10.04.2009, 22:28

clock-img

nina04

pencil-img

25

Mi imamo tudi 4riderja. Max zadovoljni do sedaj. Smo pa ravno dali športni sedež v uporabo. Me pa zanima ali je katera uporabljala različne globine sedeža. Pri meni, ko obrnem na small, se hrbtni del prestavi bolj naprej, ampak pol nastane do sedišča kar ena luknjauser posted image  Moja pupa sploh ne more tako sedet. Najbrž delam kaj narobe, pa ne vem ugotovit kaj.

No če katera ve ali kaj pogrunta prosim za kakšen nasvet. Vidim, da ste kar strokovnjakinje.

Aja, pa še vprašanje za tiste, ki ste naročile footmuf. Ali so dovolj veliki, da boste lahko naslednjo zimo lahko otroke not dajale?? Ali je katera mogoče kupila tisto pokrivalo za spodnji del športnega sedeža?

Hvala za odgovore.

clock-img

10.04.2009, 22:45

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: frosti

Sicer nisem Junona, samo imam ravno čas user posted image ... iz tele številke so klicali: 031/322-702

Je Otika že namesto mene odgovorila.user posted image Ja, iz te številke so klicali.

clock-img

11.04.2009, 20:43

clock-img

Joob

pencil-img

563

Juupi, tudi midva sva danes naročila 4riderja, košara bo limeta, športni del pa cargo grey...aja pa uno footmuff.user posted image

clock-img

12.04.2009, 16:29

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Juupi, tudi midva sva danes naročila 4riderja, košara bo limeta, športni del pa cargo grey...aja pa uno footmuff.user posted image

Kaj to so že nove barve? Kje jih pa lahko vidim?user posted image

clock-img

12.04.2009, 20:29

clock-img

Anonimen

V petek sem bila v BC v BTCju in so imeli vse modele Mutsy-jev razstavljene, če katero zanima.

clock-img

12.04.2009, 21:20

clock-img

HM84

pencil-img

346

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem