writing-img

RE: Mutsy vozički

clock-img

23.01.2011, 12:41

clock-img

Luskica

pencil-img

176

Saj kaj pa res naredi ta gumb small/large? Jaz tud še nisem poštudirala.

clock-img

23.01.2011, 12:46

clock-img

Anonimen

S tem gumbom prestavis hrbtisce naprej ali nazaj.

clock-img

23.01.2011, 13:04

clock-img

fluf

pencil-img

831

haha sej men je blo jasno kaj nardi, sam k je treba fiksirat z velkroti spodej, če je proti tebi obrnjen... res pomaga če prebereš temo in navodila user posted image uglavnem do zdej sm slišala same pohvale na izbiro vozeka...

clock-img

23.01.2011, 13:45

clock-img

Anonimen

Ce je sedez obrnjen nazaj, ga je v vsakem primeru treba fiksirat, neglede al je na small ali large nastavljen.

clock-img

26.01.2011, 11:09

clock-img

fluf

pencil-img

831

Dobila pohvale za izbor vozička iz strani prijateljice, mame in tašče... seveda brez zgražanja tašče in mame nad ceno ni šlo user posted image še dobro da sem povedala že znižano, z boni. Bog ne daj, da bi povedala celo user posted image

clock-img

26.01.2011, 11:11

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Jaz sem pa namontirala šoping košaro in zdej se moj skos prtožuje, da voz zgleda kriv user posted image Pač košara od user posted image ma naklon, al moram kej še zategnt user posted image

clock-img

26.01.2011, 12:42

clock-img

fluf

pencil-img

831

uuu ajde da slišmo.... jest šoping košaro še čakam... sam moja košara za bejbija nima nič naklona...

clock-img

26.01.2011, 13:01

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

uuu ajde da slišmo.... jest šoping košaro še čakam... sam moja košara za bejbija nima nič naklona...

Sej moja tud ni zgledala, dokler nisem košare gor dala user posted image Košara je pa d best drgač user posted image

clock-img

26.01.2011, 17:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Sej moja tud ni zgledala, dokler nisem košare gor dala user posted image Košara je pa d best drgač user posted image

Katera kosara je zdaj kriva?

clock-img

26.01.2011, 18:50

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Katera kosara je zdaj kriva?

Ne vem kera user posted image ... Dokler nisem naštimala šoping košare, ni zgledalo nič preveč nagnjeno, zdej pa zgleda košara od baby-a pač bolj na dol nagnjena user posted image

clock-img

26.01.2011, 19:23

clock-img

Anonimen

Lol ... vaservago daj v kosaro pa bos koj videla, ce je kaj nagjena ;-)

clock-img

27.01.2011, 11:23

clock-img

nusi

pencil-img

1833

Lol ... vaservago daj v kosaro pa bos koj videla, ce je kaj nagjena ;-)

user posted image

meni se tale gumb small/large ne obnese, če dam na small kot med sedalom in naslonjalom ni pravokoten in potem tamal tko čudno dol zleze, zato imam kar skos na large.

clock-img

27.01.2011, 11:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.01.2011, 12:01

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

bejbe..približno na kateri strani je kej napisano o sliderju.. se odločam med sliderjem in 4riderjem..

Uf, težka, mislim da je komej kera uporabnica, v večini so 4-riderke user posted image ...

clock-img

27.01.2011, 13:04

clock-img

fluf

pencil-img

831

user posted image user posted image
so me klical da nakupovalna košara in prevleka za šp. del že čakata, footmuf je pa naročen user posted image

o hruška debeluška ... mislim da je Otika pisla tud o sliderju... jest sm si vzela en vikend časa, da sm šla skoz temo, pa mislm da je blo neki o sliderju napisanega... sam jest se reees ne spomnim... ker sem bla v štartu odločena za 4 riderja. Aia, pa dobrodošla še tukaj user posted image

clock-img

27.01.2011, 15:48

clock-img

nusi

pencil-img

1833

jaz bom samo napisala zakaj se nisem odločila za sliderja - tisti del, ki je kokr naslonjalo za noge je pač sqamo rob sedeža, meni se zdi ozek, pa še blato in kamenčki se tam nabirajo, pa sedež se poleže tako, da noge v zraku ostanejo. Naprej se nisem poglabljala

clock-img

27.01.2011, 16:49

clock-img

fluf

pencil-img

831

nusi toooočno ma školjkast sedež... ne morš naslonjala pa nogic posebej regulirat... ma smotana sem, ker vem da sem že v štaru gledala 4 riderja...
Njeli dobla sm košaro user posted image daj jo zvečer namontiram na vozek, pa ti sporočim kaj je pri nas uspelo user posted image zjutraj sem ugotovila da mam samo še 3 mesece do porodniške... sem bla koj dobre vole

clock-img

05.02.2011, 08:04

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Včeraj sva šla v BC pogledat še vzorce za športni del... Moj bi kar cream team vzel, pa me zanima, če je kaka uporabnica športnega dela tu, da vidim kako se obnese? Moj pravi, da se mu zdi material za čistit čist ok, jaz sem hotla pa brown vzet, to je pa njemu pretemno...

Pa tole s košaro... Tam v štacuni na 4riderju, košara stoji bolj ravno kot pri meni doma, a je morda kaka fora v urban riderju user posted image Skuštrana???

clock-img

05.02.2011, 11:14

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela kosaro barve Cargo mocha (ful lepa, samo ni vec v prodaji), ki je v bistvu svelo bes in cisto gladek material. No in za kosaro se mi je zdel ok, sam sportnega dela pa jz nebi tako svetlega kupovala ... daj si samo predstavljaj v njem enoletnega otroka s cokoladico v roki ;-)

clock-img

05.02.2011, 19:53

clock-img

nusi

pencil-img

1833

nakupovalna košara - a če imaš nakupovalno košaro se da naslonjalo sedeža do dol spustit?

clock-img

05.02.2011, 20:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

nakupovalna košara - a če imaš nakupovalno košaro se da naslonjalo sedeža do dol spustit?

Da ... malo težje večje kose sicer ven iz košare dobiš, samo naslonjalo gre pa čit dol.

clock-img

05.02.2011, 20:09

clock-img

nusi

pencil-img

1833

aha hvala, v tem primeru razmišljam, da bi jo kar naročila, tista mreža spodaj je vedno premajhna user posted image

clock-img

06.02.2011, 20:26

clock-img

makalončica

pencil-img

5

eno vprašanje imam in mislim, da ge še nisem zasledila...na spodnji povezavi si lahko ogledate filemček o sami košari, presenetilo me je da ima košara "trakove" za samo prenašanje košare kar pa v baby centru nisem zasledila - se to da dokupiti al kako?

http://www.invodo.com/Bassinet/p/Z2BS1045

clock-img

06.02.2011, 20:43

clock-img

Anonimen

Ne nic se ne dokupi. Trakovi so del kosare, samo meni so bili dokaj neuporabni. Ravno zaradi tega prenasanja, bom pri naslednjem kupila Joey Silver kosaro, ki ima rocaj za prenasanje integriran v strehico.

clock-img

07.02.2011, 09:11

clock-img

fluf

pencil-img

831

Ne nic se ne dokupi. Trakovi so del kosare, samo meni so bili dokaj neuporabni. Ravno zaradi tega prenasanja, bom pri naslednjem kupila Joey Silver kosaro, ki ima rocaj za prenasanje integriran v strehico.

Zakaj pa neuporebni? jaz imam namreč od vhoda, do stanovanja cca. 7 stopnic, pa bo treba prenašat pomoje kdaj :) a so štorasti? ma sej bomo že. men je tud načeloma bolj všeč tisti ročaj na strehci... kaj čmo, ne mormo met vsega user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem