writing-img

RE: Lahko policija

clock-img

16.10.2008, 21:53

clock-img

Anonimen

Na videorekorder ter na strežnik preko računalnika.

clock-img

16.10.2008, 21:55

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Si lahko malo bolj natančna?
Kdo vam je uredil?

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

16.10.2008, 21:57

clock-img

Anonimen

Sami, nobena umetnost. Navodila zelo preprosta in jasna. Sicer smo iz Nizozemske en kos čakali, za katerega smo sami pogruntali da manjka (en vmesnik), no kasneje sem vidla, da trgovina je naročila taiste kose kasneje. Smo jim komej razložil, da stvar ne funkcionira brez ene majhne škatlice.

clock-img

16.10.2008, 21:59

clock-img

kklara

pencil-img

96

Punce hvala vam za odgovore. Zdaj sem vsaj 100% prepričana, da je to možno. Ampak kljub temu ne vem več kako se te zadeve lotituser posted image   Je tolk delikatna stvaruser posted image

Na podlagi česa policaj sploh odloči, ali je potreba prepoved ali ne? A ima to pooblastilo on sam, ali se mora npr. posvetovat še s svojim nadrejenim?

clock-img

16.10.2008, 22:00

clock-img

Anonimen

Kaj pa je narobe? Lahko tud na ZS.

clock-img

16.10.2008, 22:01

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Očitno se je res zakon spremenil. No ena informacija več, čeprav upam, da je ne bom nikoli potrebovala.

clock-img

16.10.2008, 22:05

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Lahko tudi meni prosim pošlješ kontakt trgovine oz. prodajalca, kjer ste to nabavili. Hvala.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

16.10.2008, 22:07

clock-img

Anonimen

clock-img

16.10.2008, 22:08

clock-img

Anonimen

na E-bay-ju pa je še bolj smešna cena.user posted image Priporočam.

clock-img

16.10.2008, 22:10

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Hvala.
Imaš mogoče kak kontakt tudi na ebayu? Z njim sva si sicer na ti ampak sploh ne vem kaj naj iščem.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

16.10.2008, 22:13

clock-img

Anonimen

Ja, jaz sem pa še večji kmet tam gor. Je kolega naročal. user posted image Tak da žal....

clock-img

16.10.2008, 22:15

clock-img

Anonimen

Drugače pa prodajajo varnostne sisteme tudi v Bauhausu. te iste, sam na E-bay-ju je zelo zelo ceneje.

clock-img

16.10.2008, 22:16

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Jaz za ebay nisem butelj, sem pa za tehniko s katero nimam izkušenj. user posted image
En sistem sem že naročila domov pa sem ga potem kar lepo zapakirala in vrnila nazaj, ni bilo vse skupaj ničemur podobno.
Hvala za nasvete.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

16.10.2008, 22:39

clock-img

Anonimen

Ni kaj.user posted image

clock-img

17.10.2008, 12:52

clock-img

kklara

pencil-img

96

Še eno vprašanje imam dans glede dela policije.

Zanima me, če lahko policija na prošnjo koga, ima bolj na očeh določeno osebo (npr. kje hodi, s kom se druži, kaj dela, itd)???   Predvidevam, da to s kakim odlokom sodišča gre. Kaj pa kar tako, če nekdo samo prosi, da imajo nekoga bolj na očeh??

< Sporočilo je popravil kklara -- 17.10.2008 12:53:20 >

clock-img

17.10.2008, 13:12

clock-img

kklara

pencil-img

96

A tle res ni nobenga pollicista/tke? Ali vsaj žlahtnika? Ali vsaj koga, ki bi vedel odg? 

clock-img

17.10.2008, 13:42

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Dvomim, da bodo policisti kar tako "na lepe oči" enega spremljali. Policija potrebuje razloge - argumente, zakaj je treba enega spremljati / opazovati. Mislim, da bi bilo zate najboljša rešitev, da greš enostavno do policije in se pri njih pozanimaš, kako in kaj ali pa jim pošlji vpr. na policija.si  - mislim, da imajo tam tudi take zadeve - da ti odgovarjajo na razna vpr. Pa še h kakšnemu odvetniku pojdi, da ti bo tudi s strani razno raznih zakonov razložil.

clock-img

17.10.2008, 13:52

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Ne, brez naloga sodišča mislim, da ne bodo spremljali nikogar. Pa ti nalogi se, po moje, bolj izdajajo za kak gospodarski kriminal kot družinske zadevščine. Pri teh ti ne bo nihče nikogar spremljal. Razen, če kakšnega policaja poznaš osebno, pa ti naredi uslugo.
Sicer pa si za take usluge lahko najameš zasebnega detektiva.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

17.10.2008, 14:00

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Ne, brez naloga sodišča mislim, da ne bodo spremljali nikogar. Pa ti nalogi se, po moje, bolj izdajajo za kak gospodarski kriminal kot družinske zadevščine. Pri teh ti ne bo nihče nikogar spremljal. Razen, če kakšnega policaja poznaš osebno, pa ti naredi uslugo.
Sicer pa si za take usluge lahko najameš zasebnega detektiva.

No, tukaj imaš še en dober predlog.

clock-img

17.10.2008, 14:51

clock-img

kklara

pencil-img

96

Hvala za odg.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem