mogoče se pa ni do konca pozdravila
Madonca koliko ste načvekale zvečer. Jaz pa namesto, da bi z vami bila v elementu, sem mogla tamaladva mirovat. Ne vem kaj sta imela zvečer, a Gašper ni mogel zaspat, Petja še manj in potem sta norčije uganjala. No, na koncu pa ju je okrog desetih vseeno vzelo. petja pa je po dolgem času zaspala sama brez da bi bila jaz zraven in jo držala za roke in to ker je šla spat v Varjino posteljico. Mogoče pa bo tako začela spat sama. Varja pa je do prvega dojenja spala na njeni, potem pa pri meni.
estrella, sine pa je prišel včeraj domov zelo dobre volje, čeprav je imel malo vročine 37,5, zjutraj pa je bil brez in je hotel v vrtec, ker ima danes domačo nalogo, da nese eno knjigico Pojte pojte drobne ptice in pove pesmice, ki jih zna. Sem mu pa dala preventivno Daleron sirup. Bom videla, kako bo s tem noskom naprej, vsekakor pa bom omenila P naslednjič, ko grem do nje. Me zanima, če bo kaj ukrepala.
Jaz sem danes boljše, še vedno me mravljinči, a manj, kar je dober znak

. Sem pa jezna, ker sem zdaj klicarila ko zmešana dedca, ki nam je prodal avto (obljubil je, da bo zrihtal servis oz. da bomo peljali avto k enemu kolegu), pa čeprav sva bila zmenjena, se mi ni oglasil. No, končno se mi je pred kratkim, tako da vsaj vem, da avto pripeljem popoldne. Pa upam, da bo avto fertik že jutri, ker v sredo ga pa obvezno rabim, ker grem v LJ na komisijo za odobritev zdravila za MS. Po desetih pa moram še dimnikarja poklicat, da pride omest.
Mark vse naj naj za 6 mesecev