IZVIRNO SPOROČILO: kasso
****, nikoli nisem dobila občutka, da bi te katera od majčic napadla s tem, če je omenila super mamo. Sploh pa nisem opaziloa, da bi kdo kdaj komu šel v nos
Jaz imam vedno občutek, da beseda oz. omemba super mame leti na kake forumovke na drugih temah
Kasso: Saj sem rekla , da se pogovarjamo na splosno... in jaz sem samo izrazila opazanje, da se vcasih tud jaz pocutim kot ena od teh takoimenovanih super mam pa vem DA TO NISEM.
Edinaos: Koliko otrok bos imela je tvoja osebna stvar in upam, da ves da se mi samo hecamo, ko ti mal najedamo...
In taki komentarji so res mal bolani, kaj pa koga briga kok otrok bosta vidva imela...
Men se pri vsem skupaj zdi samo fajn da je taka odlocitev obojestranska se pravi iz strani obeh starsev in nic drugega...
Se pravi ce je vama prav mora bit tud vsem ostalim.
Naty: Za
lezalnik vse kar pises velja ce bi bil otrok res cele dneve v njem...kar pa dvomim da kateri je.
Med tem ko za
hojco ni tako kot pravis, posledice niso, da kasneje shodi ampak so okvare hrbtenice, ki se pokazejo v odraslih letih. Do tega pa pride zaradi prezgodnjega prenosa teze na nogice...in tako dalje, brez veze pisat k je tega polen net...
Potem nadalje pravis da nas je bila vecina v njej... tudi vecina nas je zrasla ob KM...pa nimamo alergij...
In o invalidih... kako pa ves da nimajo vsi te ljudje posledic? kaj pa ce so vse te bolecine v krizu zaradi hojce? S kako sigurnostjo lahko trdis da nimajo posledic??
Znanost ge naprej in ce pride do dolocenih ugotovitev je to pac dobro in kdor zeli naj uposteva kdor ne pac ne...
Samo moje mnenje je kot sem nekje prebrala, da ce ne upostevamo se lahko pa itak kar v jame vrnemo...
Glede dojenja in AM..Od nekdaj je znano da je dojenje najboljse v Islamu ze 1500 let in ga priporocajo do 2 leta. Samo ker si odrasla v kumunisticni drzavi kjer je mama morala po 3 mesecih v sluzbo je bilo treba tudi propagando temu prilagodit... no to je moje sklepanje...
Glede polozaja, trebuh , hrbet bok.... zopet v islamu je hadis da je najbolj ugoden polozaj za pocivanje za otroka ali odraslega bok in ce se da desni ( neki v zvezi z razbremenitvijo srca, ce te zanima poiscem tocen hadus). In tudi to informacijo imamo ze 1500 let...
Upam da tudi ti razumes kaj sem hotela povedat...
Sicer pa saj tudi sama vidis da so se casi spremenili na lastnem otroku...( alergije)
Pa res brez zamere.. samo izrazam svoje vedenje in mnenje...
CMRLIKA: iskrene cestitke
Spelin@; Nisem za fajt....
Pa iskreno sozalje tej mamici in deklici... Sem delala tudi prav na tem oddelku na OI nekaj casa...in ponavadi gredo ljudje katr v treh tednih do treh mesecih ko zvejo diagnozo...