cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 3.del

clock-img

28.10.2008, 10:33

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ojla!
Jaz se ne morem odločit, ali pridem s tamalima ali le z Varjo. Zjutraj bo cepljena in če bo ratala kaj sitna ali vročična in jaz v Lj z njouser posted image res ne vem kaj narest. Najraje bi jo pustila v PO, ampak potem ne bo spoznala še tiste hroščke, ki jih še ni videla.
Naty, cepljenje ima ob 09:20, tako da do 10:00 ne bove v LJ.

Sej ni panike user posted image . Ti se kr odloči tako, da bo za tebe prav, pol bomo pa skombinirale, če grem še js zraven, tud če zamudiva. Če bom pa enkrat manjkala, pa tud ne bom dobila neopravičene ane user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

28.10.2008, 10:33

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Meni se Kolisej zdi kar ok izbira, saj je kar prostorno. Ne vem pa če je odprt ob 10h, ah mislim, da je saj vrtijo filme za najmlajše, pa še počitnice so tako, da mora bit! Sem govorila z edinaos in pozabla omenituser posted image

Nina: takoj ko sem oddala post sem se spomnila, da tebe ni na seznamuuser posted image Sem hotla popravit in me je Špelin prehitela.

barbaw: pri nas se je zjutraj kazalo sonce, sedaj pa pada dežuser posted image Sem bla pa s tamalo zunaj s kengurujčkom in dežnikomuser posted image

kasso: huda izbirauser posted image Jaz bi na tvojem mestu prišla samauser posted image Če bi pa mogla izbirat pa bi vzela tastarejšeuser posted image

clock-img

28.10.2008, 10:38

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Vam pošiljam vagone sončka (upam, da ga za nas ne bo zmanjkalo). user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

28.10.2008, 10:38

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Zdaj pa krpo v roke pa pucat. user posted image

clock-img

28.10.2008, 10:39

clock-img

tana7

pencil-img

797

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Meni se Kolisej zdi kar ok izbira, saj je kar prostorno. Ne vem pa če je odprt ob 10h, ah mislim, da je saj vrtijo filme za najmlajše, pa še počitnice so tako, da mora bit! Sem govorila z edinaos in pozabla omenituser posted image

Nina: takoj ko sem oddala post sem se spomnila, da tebe ni na seznamuuser posted image Sem hotla popravit in me je Špelin prehitela.

barbaw: pri nas se je zjutraj kazalo sonce, sedaj pa pada dežuser posted image Sem bla pa s tamalo zunaj s kengurujčkom in dežnikomuser posted image

kasso: huda izbirauser posted image Jaz bi na tvojem mestu prišla samauser posted image Če bi pa mogla izbirat pa bi vzela tastarejšeuser posted image

na tistem linku piše, da je odprto od 10.00

clock-img

28.10.2008, 10:42

clock-img

hijenca

pencil-img

4217

Dobro jutro!

Vidim, da tema zajema srečanje, ja ja, mi iz MB in okolice pa smo tako kužni, da nočete malo na naš konec pridet.user posted image user posted image

Midva sma sedaj zmazala doma skuhano sadno kašico. Kak je bila dobra, mama si vedno nekaj novega zmisli.

Zdaj pa si grem še jaz kavico skuhat. Potem pa malo prebrat kaj se je včeraj zvečer dogajalo, ker ste zopet nakloftale polno.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

clock-img

28.10.2008, 10:43

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

na tistem linku piše, da je odprto od 10.00

Jaz mislim, da je potem najbolje, da se dobimo tam, če se strinjate in ne date kakega boljšega predlogauser posted image

clock-img

28.10.2008, 10:45

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Vidim, da tema zajema srečanje, ja ja, mi iz MB in okolice pa smo tako kužni, da nočete malo na naš konec pridet.user posted image user posted image

Midva sma sedaj zmazala doma skuhano sadno kašico. Kak je bila dobra, mama si vedno nekaj novega zmisli.

Zdaj pa si grem še jaz kavico skuhat. Potem pa malo prebrat kaj se je včeraj zvečer dogajalo, ker ste zopet nakloftale polno.

hijenca, mislim, da je enako km od MB do LJ in obratnouser posted image  Saj ni problem pridt do MB, če boste mariborčanke res tam.

clock-img

28.10.2008, 10:49

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

S katino bova na MB koncu v petek in bi se lahko ustavile na kavici; torej MBčanke a ste za??čmrlika , hijenca, barbaw,....

clock-img

28.10.2008, 10:50

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image user posted image ????????????

clock-img

28.10.2008, 10:52

clock-img

hijenca

pencil-img

4217

Dobro jutro!

hijenca, mislim, da je enako km od MB do LJ in obratnouser posted image  Saj ni problem pridt do MB, če boste mariborčanke res tam.

Kaj se km tiče imaš pravuser posted image user posted image , jaz bi  z veseljem prišla na srečanje, tudi v LJ, če bi mela izpravni avto, moj avto mene pripelje samo do MB in domov, na daljše poti se z njim ne spravljam več.

clock-img

28.10.2008, 10:53

clock-img

Anonimen

Kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image user posted image ????????????

jaz sem tu, z eno roko tipkam z drugo pa likamuser posted image user posted image

Se pravi jutri v koloseju? OK

clock-img

28.10.2008, 10:57

clock-img

tally

pencil-img

5682

Mi2 sva tukaj. Sva šle do trgovine in je naju dež ujel. Je mamica mal laufala user posted image .

Mya26 ni problemauser posted image .

Barbaw kdaj si pa poslala sonček?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

clock-img

28.10.2008, 11:00

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Pr nas se kaže izza oblakovuser posted image Samo ne verjamem, da se bo zjasnilo. No hijenca, pol maš opravičeno. Vem kako je hudo, če imaš kripico, in nikoli ne veš kaj od nje pričakovati.

edina, a pridepš še k men mal likat???

No pol pa v koloseju malo čez 10h, da se nas ne ustrašijo in zaprejo vratauser posted image user posted image

clock-img

28.10.2008, 11:01

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

S katino bova na MB koncu v petek in bi se lahko ustavile na kavici; torej MBčanke a ste za??čmrlika , hijenca, barbaw,....

SMO ZAAAA. user posted image

clock-img

28.10.2008, 11:02

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

tally sonce je na poti že 15 min. user posted image

Jaz sem že sedežno spucala. Sem se pa zdaj spomnila nate Estrella, ker sem prav vesela, da imam leder sedežno.  

clock-img

28.10.2008, 11:03

clock-img

hijenca

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

SE PODPIŠEM!!!

clock-img

28.10.2008, 11:03

clock-img

kasso

pencil-img

4503

špelina, to bo drugič cepljena. Prejšnjič je imela vneto grlo in smo prestavili. Nič, zdaj hitim še kaj pospravt, sem nekaj dokončala za službo, Varjo pa sem peljala v PO, da v miru naredim....grem...ve pa pridno čvekajte, ker bo jutri bolj zatišje na RR, da nas ne kdo prehiti user posted image

clock-img

28.10.2008, 11:05

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Jaz sem že sedežno spucala. Sem se pa zdaj spomnila nate Estrella, ker sem prav vesela, da imam leder sedežno.  

Grrrrr packa, me izzivašuser posted image Jaz jo bom tud mela.........nekočuser posted image

clock-img

28.10.2008, 11:07

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

špelina, to bo drugič cepljena. Prejšnjič je imela vneto grlo in smo prestavili. Nič, zdaj hitim še kaj pospravt, sem nekaj dokončala za službo, Varjo pa sem peljala v PO, da v miru naredim....grem...ve pa pridno čvekajte, ker bo jutri bolj zatišje na RR, da nas ne kdo prehiti user posted image

O še dobro, da si me spomnila; DOMAČA NALOGA za tiste, ki ne boste na čveku je, da vzdržujete vsaj status quo do naših priajteljic 06 in predvsem 07!!!user posted image

clock-img

28.10.2008, 11:07

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Grrrrr packa, me izzivašuser posted image Jaz jo bom tud mela.........nekočuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Kasso bomo branile trdnjavo kolikor se bo dalo.user posted image

clock-img

28.10.2008, 11:08

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

SE PODPIŠEM!!!

Držim za besedo!

clock-img

28.10.2008, 11:10

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Estrella zmenjeno.

Razmišljam kaj naj dam moji mali za igrat. user posted image  Vsega je že naveličana. user posted image Včasih ji kar kašen avtek podturim. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 28.10.2008 11:12:21 >

clock-img

28.10.2008, 11:18

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Kaj ste zdaj vse sonce dobile in pobegnile ali kaj?

clock-img

28.10.2008, 11:19

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Samogovori?! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem