writing-img

RE: Negativna energija

clock-img

19.10.2008, 13:00

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mogoče je pa ona hotla pelat kufer, pa je mulc naviral in naviral in naviral, da ga bo on. In je že zaradi tega znorela. In potem rekla:"OK, pa vleč ta kufer!"

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

19.10.2008, 16:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ne vem, ce je bil namen posta ravno ta, da se ugotavlja, ali je bila reakcija pravilna ali ne, ampak bolj to, da se pod pretiranim stresom in negativno energijo lahko tudi pretirano reagira.

user posted image   

Poudarek na pretirano ne napacno.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 19.10.2008 16:34:51 >

clock-img

19.10.2008, 17:02

clock-img

Anonimen

Bom dala se en primer,zdaj ko vse le v to smer komentirate.Je pa zivalski oz.pasji.

Na sprehodu s kolegico,sva zagledali psa;brez vode sredi hude vrocine,lezal v lastnih iztrebkih,poln klopov,manjkali celi sopi dlak,veriga skoraj vzrascena v vrat,ketna dolga 1m...najprej sem mu dala vodo,ker je bil na sreco v blizini potok,hotela sem ga odresit verige okoli vratu,ni slo...po neprespani noci,polni mor,drugi dan oddala prijavo na inspekcijo.
Mogoce pa nisem storila prav,mogoce je kuza to hotel,mogoce so bili lastniki v redu,ljubeci,so imeli pac slab dan,teden...pa se nisem se vrgla v detektivsko akcijo,da bi prestudirala celo njegovo zgodovino.user posted image In kdo sploh sem jaz,da se vmesavam.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 19.10.2008 17:06:41 >

clock-img

19.10.2008, 17:06

clock-img

rija

pencil-img

15589

mislim, da si ubrala prave strune user posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem