MOj je imel firmo, zdej bomo dali vse skupaj v stečaj. zato taka cifra. sam jaz z mojo plačo tudi ne morem vsega plačevat. veš kok kaša je to!
<upoštevajo se dohodki, ki si jih morala vložit. Imaš pa na odločbi pritožbeni rok - pa vloži pritožbo in navedi sedanje stanje, saj, če ti npr. izgubiš službo (ali pa začneš delat), daš noter nove podatke in dobiš novo odločbo. Pa dodaj tvoje 3 plačilne liste, pa od tvojega dohodke in odločbo od SPIZ o bolniški ter opiši vaše trenutno stanje.
Da pa ne boš upala preveč - lani sva midva oddala vlogo (do 15.11. - v roku), pa dobiva februarja odločbo (skupaj s poračunom za januar valjda) - plačujeva 2 razreda višje

. S tem, da sem jaz prej imela s.p., pa sem ga zaprla (čakala sem le še odločbo o izbrisu), 5 članska družina smo živeli z eno plačo (BW - s socialne nisem nič dobila, ker po njihovih normativih presegamo senzus za SP, ker ima moj preveliko plačo

- banda

), pa gospa na občini še do danes ni izdala nove odločbe. Celo poletje ni bila dosegljiva ne na telefon, ne osebno, septembra sva jo komaj dobila in sem morala zopet podat podatke o mojih dohodkih (ki so isti - nič), pa v skoraj 2 mesecih spet ni nič naredila. Je mojemu rekla, da bo itak poračun - z novo odločbo, pa sem ga nahrulila - kako a bomo potem celo leto imeli zastonj vrtec, če zdaj preveč plačujemo?