Pozdravček, srečke
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
Supervivum in Žoga - a vedve se tudi s strokovnim ukvarjata? Jaz bom danes poslala prijavo potem pa na juriiš. Pa a se ne sam prijaviš? A sta iz oš ali iz sš?
Monty - če je kuhano in pečeno ni nobene panike, kar se mesa tiče. Sam ne ga pa ti pripravljat, oz. si potem skrbno umij roke.
Punce, jaz vas ne folgam več!! Sem bila optimist, da bom lahko vse prebrala pa sem prišla do 21 strani in ...moram it se zrihtat za na šiht!
Bom mogla bolj pogosto gor.
Naty - moraš vsak dan brat, če ne, pol je pa problem

Moraš dopust vzet, da nas prebereš

Še dobr, da sem jaz na bolniški, hehe
Sicer pa, ja jaz sem ravno danes šla na šolo oddat priprave. Zdej me bodo pa počasi prijavili. Smo zelo v navezi, tako da kar oni to urejajo. Sem pa v SŠ - gimnazija. Žogica pa mislim, da je OŠ, glede na to, da dostikrat piše, kako otročički občudujejo njen buši, pa to

Naši pubertetniki ravno niso takšni
Jasna, upam da se težave z živcem uredijo. Sicer pa sem tudi jaz po polurnem (počasnem) sprehodu kar precej zmatrana. Kar verjet ne morem

Ja, iz forme smo, pa saj bo minilo. To so vse hormončki, pa te nosečniške stvari ... Ane,
janeja 
Mimogrede, še enkrat čestitke za

Sem mislila, da sem jaz zmagovalka, pa ti predajam medaljo! Vse dobro še enkrat! Ti privoščim iz vsega srca
Češnca: aha, še ena na šoli

Meni je bilo na začetku ful težko. Sem pogrešala dijake, pa kolege, ... vse. Kar jokala sem od žalosti ... Zdej pa ne bi več zamenjala. Sem začela uživat in vesela sem, da so vse tiste stresne situacije daleč od mene ... Se še prehitro vrnemo nazaj!
Ribica, hvala za zvončke
Lilka: se prav razveselim, ko se občasno oglasiš! Vesela sem, da si v redu in da ti ni žal odločitve. Midva bova imela tamalega tudi najprej v spalnici. Potem bomo pa naprej razmišljali. Mi imamo prostor, samo zrihtan še ni (pa s tem ne mislim, da ga je treba očistit al kej podobnega, ampak na pol adaptirat, to bo pa še trajalo ... pa bomo že). Bom vesela, če bo še kakšen

kasneje!
Oblekice in podobno: mogoče bi pa bil sedaj res že čas, da se malo o tem izobrazimo. Meni je sestra zadnjič prinesla ene 6 vreč cunjic za ta malega, navodil pa ni bilo zraven

Se moram še za to dogovorit

Menda nam je iz leta v leto lažje, kar se tiče oblačenja in previjanja ... se je v nekaj letih kar precej spremenilo. No, če ima katera že mamica kaj časa, pa naj nam kakšno koristno info o teh stvareh napiše ...
Lep pozdravček želim vsem
in tudi vsem