IZVIRNO SPOROČILO: dd77
tri kg ni čisto nič premalo če je otrok dovolj velik,razvit in težek.
pri teh tednih ma približno 0,5 kg, 1 kg krvi in 1 kg voda/maternica.torej kaj rabiš več.Drugo je vse kar se nepotrebno prejema na tvojem telesu.
Kdo ti je pa reku da je premalo kot si napisala?
Po pravilih se prve tri mesece nebi smele nič zredit.
Prečitaj malo naokoli.
Mislim tudi ti, ne mi zamerit pač vsaka ma svoje mnenje.Nisem mislila nič slabega če misliš da sem. ciao
Ja, sanjala svinja kukuruz pravijo!

Oprosti, ampak jaz pa prek tegale ne morem. Sej te nič ne obtožujem, sam ko boš imela kakega otročka več, boš vidla, da ima vse svoj namen in smisel. Ne glede na to, kaj piše v knjigah in revijah...ne vsega dobesedno jemat. Potem se pa zgodi, da daš otroku takoj dodatek, pa da točno na dopolnjenih šest mesecev dobi prvo jabolk... Ma bedarija. Ravno tako je s temi stvarmi v nosečnosti. Tudi jaz ne jem kot ****, se kr mal ahtam, ker se nočem tolk zredit, kot pri prvihdveh.. in kaj se mi dogaja? Redim se čist vzporedno tako, kot obakrat prej! Do danes 8 kg. In poleg tiste kile, ki jo ima otroček, moraš prištet še dodatno kri, pa vodo, ki se v vezeh pri različnih nabira v različnih količinah, pa zaloge maščob, ki so namenjene potem dojenju (ha, tu sem jaz verjetno v prednosti, ker kljub zelo majhnim prsim sem imela ful mleka za izvoz obakrat in sem obakrat tudi izdatno in samo dojila zelo dolgo...)itd. Mogoče pa ti ne boš mogla dojit, ker ne bo takihle zalog. Kdo bi vedel! Nikakor pa ne moreš reči, kaj je prav in kaj ne!! Tudi kasneje pri otročku, razvoju in vzgoji otročka!! Vsaka ima svoj prav.
Evo zdej sem pa mal zmoralizirala in upam, da si dovolj zrela, da ne bo zato kake zamere. Vsaka ima pač svoje mnenje. Nekatere dajo ful na info od vsepovsod, me ki imamo izkušnje, pa lahko k sreči črpamo informacija iz realnosti!