Evo mene, sibam pod tus, pol pa via IKEA
Sem si nardila zdej cel seznam, kajmoram kupit, da ja kaj ne bom pozabila. Naslednjic bom verjetno sla lih cez kaksen let
Vim, po moje je vseeno kero dimenzijo vzames - vzami tisto, za katero imas prostor in pa da ti je vsec. Ker do 2 -3 leta bosta zdrzali obedve, pol bos pa sigurno mela se kaksnega, pa bo sel prvi otrok v vecjo, posteljica bo pa za novega dojencka. (cist tko, za info - nas tavelik je velik cca. 108 cm, star bo 4 leta, pa je med vecjimi - skoraj za glavo od svojih sovrstnikov)
anonimna, pomoje ne komplicirajo, odvisno od tebe, kako se pocutis. Se vedno lahko gres domov s taxijem.
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER
aja, kolegica je včeraj rodila s CR - vzrok je velika - 5170g in 56cm .
vau, orng baba

cestitke kolegici
otroske stvari - od DM in Mullerja blagovni znamki sta tudi OK. Jst kar dost kupujem njihove kozmetike, pa plenice, hladilno mazilo imam pa od Lumpija (mercator), dela ga Lek in je ful podobno tistemu iz lekarne, samo da ima se eno dodatno sestavino not.
darila - jst sem vedno dobila vecinoma cunjice in bone oz. denar. Pa kaksno pojoco plisasto igracko. Edino ena kolegica mi je pa kupila tist mobil za nad posteljo (k ma medvedke, pa muziko, pa lucko), pa od mojga sestricne sem dobila Tommy zvezdico, k ma tud pesmice in eni medvedki po stropu plesejo. Zvezdico smo ponavadi jemali s sabo na potovanja, ker ta prvi je samo slisal muziko in je ze napol spal, mobil smo meli pa doma, se ga je dalo zjutraj, ko se je zbudil ob 5ih, ful fajn za kaksne pol urce z njim zamotit, pol je pa se mal zaspal.
uh, zdej pa res sibam, drugac bo moj IKEAtaxi prej tle, kot bom jst oblecena