IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72
Zverinca - imam eno vprašanje zate, če mi lahko prosim odgovoriš. Vem, da si imela CR, pa me zanima, ali si ga imela v lokalni ali v splošni anesteziji? Mene namreč čaka CR v lokalni, pa ne vem če bom sposobna skoz biti pri zavesti med samo operacijo
.
hja, jest sem mela v splošni anesteziji, o lokalni sploh ni bilo govora. Ne vem, so plusi in minusi na obeh straneh.
Lokalna an.: takoj boš imela dojenčka ti, s tvojim se boste lahko prec cartali skupaj, je pa res da boš med posegom vse slišala kaj se oni menijo, in se je treba na to psihično pripravit, ne vem, jest ne bi bila za pa da vidim tam kake nože/klešče nosijo okrog mene.... to je meni glavni minus recimo.
Splošna an.: dojenčka ima tvoj dokler se ti ne zbudiš in je to za atija nekaj nepozabnega, ko se zbudiš pa se mu pridružiš, zadeta si ful od anestezije, malo se meša realnost in sanje... to je pa kle minus.
Ne vem, nisem ti kej ful pomagala, to so sam moji vidiki... kaj pa če se pomeniš z anestezistom o tem?
za noske pucat: kle na RR ima uporabnica Rija ene najboljših, mal si poglejte na
www.babyvac.si, dober pa poceni....
Jaz imam tega še od princeske in ga ne menjam (sam teh aspiratorjev se ne rabi še zdej pri novorojenčkih, pol pozneje pa).... predvsem pa ja, velikoooo fiziološke ob prehladih. Sej to bomo še pol debatirale
tako, sedaj pa se počas zrihtat, grem pokazat uho k zdravnici, mi je namreč včeraj bobnič počil!! za pop*****....
ve pa čim več telovadte nooo!! mal Martko oponašajte