IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna
mamabranka, še to - praviš, da si meriš raven sladkorja v krvi. Potem veš, kakšne so meje normale in koliko je preveč ... Jaz imam baje 9. Je to že zelo kriza?
Da se še jst vsilim

. Meni so odkrili nosečniško sladkorno že dost zgodaj, to pa zato k opletam z gobcem da ma fotr sladkorno tipa2 (starostno) in ti šment, mam povišan cuker.

torej psiha dela svoje, jst morm pa cukr mert pa hodit k diabetologu. Torej, normalna vrednost na tešče je MAX 5,3 mmol/L in pa 90 minut po obroku MAX 6,6 mmol/L. Predvidevam,,da so ti delal test glukoze 50 ogtt (kjer sem mela po 60 minutah 10,3 mmol/L) al kokrkol se že reče - NO MEN SO ŠE 100 ogtt in jst sm mela po 60 minutah 11,4 mmol/L in po 120 minutah 9,3 mmol/L, tko da se je una kr za glavo prjela, men pa nč jasn. Uglavnem, da ne zgrešim z bistva: dal so mi dieto, pa mal zagrozil, da če ne bom pazla, da me čaka inzulin (

). KRNEKI, dans je to ˝bolezen˝ nosečnic moderne dobe. Sm jih tok srečala v ordinaciji, da bomo mele vsaj debato za nadaljnih 100 let

. No uglavnem, držim se diete (sam še količinsko se mal lovim, k sm požrešne narave

) - pa tut včasih se pregrešim, pol se pa tko fajn počutim

....no sej če pa kero zanima par fint kako prelisičit doktorje da vsakič kaže prov cuker na pregledu, naj mi pa piše privat - TUT TO SEM OSVOJILA .

NO BODITE V CVETJU
AJA, Ana Luna upam, da sm ti lahko pomagala.