Dobro jutro.
Za začetek vam pošiljam tisto, kar vam je v veliki skodelici zjutraj najljubše
.
Kako ste? Jaz sem ok, po nekaj dnevih zatišja se kdaj pa kdaj vrne kak "menstrualni" krč. Ampak nič pretresljivega. Ne vem, pri prvi
sem bila tako okorna in vse me je bolelo, zdaj sem pa kot rožica
.
Jaz imam zadnje dni tudi zeloooo obilen izcedek. Sem ravno pri Pušenjaku brala, da je to na koncu normalno. Včasih je tako obilen, da se moram enostavno preobleči. Ampak pri meni ni dvoma, je bel izcedek. Če pa katera res sumi, da ji tako odteka plodovnica, pa hitro do G!
No, midva z
sva pa včeraj dokončno izbrala ime med finalisti
. Jaz si že nekaj dni predstavljal, kako ime vpletamo v družinsko življenje in je prav fino.
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Saj res ... sem vam čisto pozabila omenit ... no saj ni nič takega, samo se mi je blazno fletno zdelo ... včeraj po pregledu v PDC, sem v avli porodnišnice dobre pol ure čakala na mojega da me je prišel iskat ... no in v tem času je domou odšlo kar enih 4-6 novorojenčkov v spremstvu žarečih mamic in do konca ponosnih očkatov ... no in sem si že naju predstavljala, kako bo, ko bova z najino štručko zapuščala porodnišnico
.
Otika, a veš, kako so hecni trenutki pred tem? Ko od doma prineseš neke cunjice za novorojenčka in nisi čisto prepričan, kaj je treba dati najprej gor in kaj pride čez?

Ko je moja cimra prvič odhajala domov, smo na pomoč poklicali babice, da so povedale, kako mora otročka obleči

.
Se vam še oglasim. Lep dan zaenkrat!