žabicamala:
...Ravno ko se približuje čas za moj porod se zasliši kričanje iz sosednje porodne sobe in takrat me malo zagrabi strah (ni fino poslušat krike ravno med najbolj hudimi popadki-verjemite).
jaooo.. v tem primeru, si bom na ušesa prileplia slušalke in dala musko na full... pa itak se mi zdi, da bom vsa presrana tam nemočno čakala na to, kaj se bo dogajalo...
lepo, da si si vzela čas in nam opisala svoj porod. tudi jaz upam in ti želim, da pride sinek čim prej domov.
sem pa bila prej v Mulerju in kupila Oko pleničke.. ker je tukaj ena razlagala, da pri teh, ni vnetih ritk. evo, pa imam en paket BabyLove in en paket Oko pleničk. tako, pa sem že v nizkem štartu za naš december.
aja.. glede povečanega izcedka.. jaz ga opažam zgolj zjutraj, ko vstanem.. imam orng mokro češpljo.
sicer pa mi preko dneva ni treba nositi nobenih vložkov - a tako ve 'puščate', da se morate polastit tudi vložkov?! hmm.. no, mogoče še pridem v to obdobje in bom jaz tudi morala vstavit preko dneva kaj v hlačke.
sem pa zdaj, ob osmih zvečer že fajn utrujena. mislim, da ne bom več dolgo auf.
če se nocoj ne oglasim več, vam želim prijeten večer in da boste spančkale kot angelčki.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 14.11.2008 20:21:36 >