tale naša navigacija mi je malo prejle na sms sporočila, da se je včeraj vseeno šla pokazat v P zaradi pritiska in so jo notri zadržali, verjetno kar do poroda. Bo pa še sporočila kaj se dogaja.. in vse lepo pusti pozdravit
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28
No, saj ne bi šla danes, čez kak teden ali dva pa komot.
kr počak, boš vidla, čez teden ali dva BOŠ DEJANSKO ŠLA!!!
Pa vidim da si nam razkrila izbrano ime
nina, jaz v prvo nisem imela nobene kreme, če so mi bradavice popokale sem jih PO dojenju namazala z bepanthen plus, tako da do naslednjega dojenja ni bilo več sledi o kremi na bradavičkah - nisem ne spirala al karkol. In enako bom ravnala sedaj.
čebeli lepo da si bolje!! zdej pa le uživaj v nosečniških tegobah
brcike: jaz jih še konkretno čutim, no premike sem in tja in to čez cel dan, ponoči, kadarkoli... trenutno tudi, ker sem si privoščla pečene banane z medom in mandelji, ne morem zdržat do kosila... in ko jem mladič ponori, kot mami
dude&flaše: jaz imam še od prvorojenke flaške, kupila sem le 2 nova cuclja, pa dve dudici - in dude grejo z mano v P, ker sem se tega naučila po prvem porodu; cimra v P je bila tretjerodka in je lepo dala prvi dan dojenčku dudiko, pa se je pomiril. Jaz pa III AAAA, kot osliček, sem se matrala sem in tja, da je princeska zaspala. Zvečer pa sem takoj mojega klicala, da mi je naslednji dan prinesel dudo.
sedaj pa še kava, pa začnem kuhat, potem po princesko....