evo meeee
Joj ženske, kok čvekate... čeprov se pozna da mene ni bilo, hehe
Spletka, res lepi zgodbi... pa na sploh lepo pišeš
Jaz moje prve porodne zgodbe (še) nimam spisane, mogoče si pa vzamem en dan čas in vam jo tudi tu nalepim....
Patronažna tudi v LJ ne hodi pred porodom, kar je meni čist kul....
IZVIRNO SPOROČILO: neisha80
Itak ,da ne z mano,ampak z možem.. Je bila čist navdušena nad njim,ker ga je vidla likat plenice..
tole je bil pa čisti marketing a?

enega takega imam jaz doma, ko pride moja mami na obisk začne zmeraj, ampak res
ZMERAj kaj pospravljati in smo se ravno zadnjič režali, da je to le marketing
Cipresa, kako je šlo danes?
intimno milo: jaz uporabljam bionsen, imela sem niveo sensitive pa mi ni ustrezala, pasal pa mi je tudi eucerin.... probat je treba. Sem pa jaz tudi pristaš čim bolj nežnim vonjem mil in deodorantov, parfum je pa druga zgodba
koža, lasje, nohti: mast, berem da vse sijete... se pravi same lepe nosečke na kupu?

lepo lepo... no jest sem pa lisasta

krava liska...
Zdej pa še malo k meni:
jaz sem imela danes pregled pri G: vse ok, kile so poskočile na +11.... kej drugega novega nič. Potem sem šla do svoje osebne zdravnice po bolniški list, saj s petkom nastopim porodniško. Potem pa sem se napotila v porodnišnico na posvet o CR. Najprej zmedena in ful prijazna teta mi pokliče Pušenjaka in sem se z njim vse zmenila preko telefona, heh, jaz v avli, on nekje gor. Pa mi je rekel naj grem pa v 4 nadstropje se naročit za pregled pri njemu, tam pa glej ga

sestre pametne kot da so 2x hodile na medicinski fax, komaj da so me naročile, sem se mogla kar razburit, one bi me kar odslovile

no, pa se nisem dala in dobila datum in uro za petek, da se pomenim s Pušenjakom na 4 oči, kaj in kako.... Potem sem šla do dragega v službo, da sva šla na
zmenek 
in domov spat
Popoldne sva s princesko sami in se mi ni uspelo nič kej prej priklopiti, trenutno pa se igra v banji in imam malo časa, da sem vam spisala roman
Takuuuu, zdej pa... večerjo pripravit, otroka v centrifugo in pižamo... pridem še kaj pozneje