Jaz sem javim. Resno!!! Sam če moj mali nekak ni za to.
Ejte, v petek pozno popoldan, ko sem imela sama tukaj monologe (šele zvečer ste se prikazale), sem napisala da je zatišje tu gor..Pa mi je potem kliknilo, da bo vedno večje zatišje. Ker že hodite v P kot po tekočem traku.
Blackcoffee...na kolo??? Uh, ti šment....Kapo dol!!! A to pomeni, da greš tud rodit s kolesom???
Končno je padla tema
oblačila in stanje kavbojk po porodu. Jaz sem že cel zadnji teden razmišljala o tem. Ko se pogledam (na pol/gola) v ogledalo, se mi ne zdi, da sem kaj dost pridobila, razen žoge spredaj, zato ker vse izgleda manjše ob takeeem trebuhu.

No, ko pa sem si prejšnji teden hotela dat kavbojke gor, pa....ALARM!!! Do riti, in niti cm dalje, kot je črnkofi napisala. Sam imam pa voljo za po porodu.

Če pa bo še stanje, kot ga je Zverka opisala, pri seb, da jo je kar pobiralo, pa aleluja. Jaz imam na namizju PC-ja sliko iz septembrskega dopusta z mojim. Najljubše jeans hlače in majčko imam gor. Zdaj si oboje lahk dam le na glavo.

Tako da vsak dan vidim tisto sliko...
Iz P domov imam plan nekaj udobnega, ali kar nosečniške hlače ali pa spodnji del trenirke. Saj bo itak trebuh.

.
Ja, včeraj pa sem še bila v 'verjetno zadnjem šopingu' za tamalga. Lekerna (alkohol itd) pa nekaj še zimskih zadev in to je to. Aja, pa za sebe sem si nabavila poporodne hlačke. Bomo videli.