kolk se vasi otroci cez dan sami zamotijo????na igralni podlogi, v lezalniku, na postelji, z igrackami....
ana zelo različno...zjutraj tudi več kot uro in bi se še, če je jaz nebi začela "motit"

, nato pa do večera vse manj. Zvečer po tistem popoldanskem spancu, pa le kakšnih 15 minut, nato pa že rabi mojo pozornost. Pa tudi od dneva je odvisno - včasih se igra in sploh ne opazi da me rabi, drugič bi bla pa spet cel dan pri meni
hruška - bravo za 2 kilco!!! kolk se brin zamoti? a se hecaš? skoraj nič! ker je najraj v štorklji ali pa da se igrava. in zdaj ko berem knjigo povezovalno starševstvo... piše, da je to otrokom najbolj všeč zato, ker se počutijo varno in jim je lepo. in kaj naj zdaj?!
nehaj brati

, pa čestitke za mlekec
čestitke za mleko!! midve tud na polno delava na tem da prideva nazaj na zeleno vejo..NE BOM NEHALA DOJIT..naj si joške kr mislijo da grejo ze v penzijon..malo sutra...sem se odločla da bom do nekje 8 meseca dojila in tako bo!!!!
hehe, tole pa je bil lušten prepir s tvojimi zizami

upam da se bodo uklonile šefici
pa slaba novička - lunica je z Lukcom ostala v bolnici na opazovanju, delali bodo teste - DRŽITE PESTI !!!!
ojej, upam da bo vse ok...sporočajte tiste ki ste na vezi, držim pesti
mojcek1 - pa ene par

za tvojo živo in zate drži se!
Sandrine - jaz sploh tega za rotavirus nisem vedla, zato tudi nisem nič pazla. Pa se ni nič zgodilo
no mi smo imel danes ceplenje in tudi zvarek z rotavirusom je spila. pa sem pol vprašala če znajo bit kakšne komplikacije (glede obojga), pa je rekla da ne???? Ve pa vse tu gor pišete da znajo met otroci kakšne reakcije na ceplenje. Pol pa vedi kaj je res. Ti pediatri pa res vsak drugač rečejo.
Aja, pa vprašala sem tudi glede higiene, ker je dobila dozo rotavirusa, pa je rekla da ni treba kaj ektra mirkat, da ga sigurn ne bova dobila

No, in komu naj zdaj verjamem????