159lila - glede kil...jaz sem še zmer na 5+...sem ze zadnjič čist zasekirala ko je šla še kila gor, pa polno dojim...tak da zdaj mal pazim kaj pojem, hujšat pa ne upam zarad mleka
mojcek1 - ful lepi čevlji. sem vedno občudovala ženske, ki nosijo take hude petke, jaz izgledam v njih kot kobila na hoduljah
A bi se ostale zmenile, da gremo z pa v studio navijat ? Kakšen žur bi to bil, k bi se vsi začel oglašat.
a se to sploh da...jaz bi šla prec...
recepti - sem hotla danes nardit tale recept dneva, pa sem ugotovila da je dragi pojedel vse banane

; sicer pa super, da poročate kaj kuhate...mi vedno kako dobro idejo date. No včeraj sem se jaz preizkušala vkulinariki in naredila Hawaiiske zrezke...njama - priporočam (recept iz kulinarike.net)
tims - tud jaz sem že jedla svinjino (mleto), pa je blo vse ok. Itak sedaj jem že praktično vse
netki - jaz mam prenosnik hp, že 5 let in sem ful zadovoljna. Ni bil še nikoli v popravilu.
GR - kolk vas je tuki gor iz prosvete!! No se prištejem zraven, le da brezposelna...tipična zgodba, ženska zanosi in službo za določen čas ji ne podaljšajo

Sem pa eno leto delala kot pomočnica vzgojiteljice v vrtcu, v jaslih...tak da če vas kaj zanima...z besedo na dan!
petra1984 - sožalje
Bye, bejbike, ati se nekaj smuka okoli in navija za krizanke. Ne bom se branila:-)
go go go