writing-img

RE: Julijske čveke 2008, III. del

clock-img

27.10.2008, 21:39

clock-img

liju

pencil-img

837

Zdravo čveke!
No meni je malo bolje. Sem popoldan šla spat z malima, tak da sem lahko zdaj spet funkcionirala. Bom vidla kakšna bo nočuser posted image   Upam da okuser posted image .
Malo da vas pokomentiramuser posted image
blacky: ja je bila megla skoraj do dvanajstih, pol pa tak lep sonček, da smo hiro šibnili ven na balkon, ker dalje od doma nisem upala, da ne bi ki morala letet na wcuser posted image user posted image
flower:ne ziher nisem noseča user posted image , kaj boš jutri doma? mi3je gremo dopoldan v selnico. Upam da še ne bo deža, da bi se lahko vidleuser posted image  javi mi. Glede krčkov, pa res ne vem, po moje bi morali že minit. Tak da zgleda da ga samo napenja.
lidija***: full lepe slikiceuser posted image

lulček:nam je že na prvi posvetovalnici rekla, da moremo kožico dol vlačit, tak da mi to že kar nekaj časa delamouser posted image  ponavadi mu pri vsakem previjanju narahlo.
tinky:to pa je res za popiuser posted image user posted image user posted image  Jaz sem tudi full tak tip, če nekaj kupim hočem da je tako kot mora bit, nisem tako kot nekateri, ko rečejo ma dobro te pa naj bo. Jaz zakompliciram do konca.user posted image

clock-img

27.10.2008, 21:39

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Sam GR tale tvoj post se mi pa ne da prebrati. user posted image  

Zdaj bom pa kar užaljena... Hecam se.

A mislite, d aimam jaz tudi kakšen poskok v rasti, ker se mi full je (spet)?

Kje pa je naša lex? Čisto omagala? user posted image user posted image

Da ne pozabim: lidija, lepe pupe imaš

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 27.10.2008 21:41:13 >

clock-img

27.10.2008, 21:41

clock-img

Anonimen

ja GR to je zihr poskok, sam ne v rasti, boš vidla kam bo skočlo user posted image user posted image  

clock-img

27.10.2008, 21:42

clock-img

Anonimen

dzanika, upam da bo knjigica čimprej, iščem zdej najcenejšega tiskarja, pa so cene take, da te na rit vrže. hvala za mnenje. user posted image

clock-img

27.10.2008, 21:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.10.2008, 21:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.10.2008, 21:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.10.2008, 21:55

clock-img

liju

pencil-img

837

majuska:kaki user posted image  je, pa kakšno čupo mauser posted image user posted image
oblačenje: jaz ga oblačim isto kot aurorauser posted image
aurora:kaj kruh sama pečeš?user posted image user posted image user posted image  jaz bi ga tudi rada probala, pa nekak ne zberem pogumauser posted image
almera:user posted image user posted image  full lepa slikica, je pravi sonček

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

clock-img

27.10.2008, 21:57

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

GR - user posted image  ko sem brala tvoj komentar, če je to poskok v rasti, sem si misla: ne v višino ampak v širino user posted image user posted image user posted image  pa me je lunica prehitela user posted image

Kako nesramni komentarji, ne morem verjet... user posted image user posted image user posted image   Saj ste verjetno že kdaj dobile tisti mail, da ni težava v tem,d a sem predebela, ampak premajhna sem za svojo kilažo.

populis:
tale borza je tudi naju z dragim ornk scat peljala, bemti, če samo pomislim, koliko denarja je šlo nekomu pač že, mi kar slabo postane. Zdaj me bo pa mora tlačila. Če bosta pa same z almero, se pa do mene pripeljita. Samo prej se najavita, da kaj v pečico postavim.

clock-img

27.10.2008, 21:58

clock-img

liju

pencil-img

837

nič, grem jaz vodoravno, me že spet nekaj zvijauser posted image user posted image user posted image

Lahko noč

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

clock-img

27.10.2008, 21:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.10.2008, 22:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.10.2008, 22:01

clock-img

lex

pencil-img

6532

Evo meneuser posted image

sicer sem kuhala iz petka na soboto, dobila v soboto AB (ospen) in trenutno ostala zvečer brez mleka za mojo malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sem pila, pa res sem samo 1noč švicala in imela vročino, ampak ker nisem počivala dosti sem verjetno malo falirala zmlekom. trenutno sem ji danes prvič dodala novolack , in si srčno želm, da tudi zadnjič. prav jezna sem na tole angino, ki mi je tole naredilauser posted image .
Dragi gre jutri za Rusijo in ga do sobote zjutraj ne bouser posted image user posted image user posted image , gre pa nekam na Ural, tako da je Moskva na pol poti med domom in tam.

Nič grem se še cartat in mogoče še kako križanko rešituser posted image

jutri bom melaveččasa, ko bom saaaaaaaammmmmmmmmmaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

27.10.2008, 22:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.10.2008, 22:02

clock-img

lex

pencil-img

6532

ups, GR hvala, da si me pogrešilauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

27.10.2008, 22:03

clock-img

netki

pencil-img

3488

mojcek1....tud men se ba tleh prevrača na bok in da glavo ful nazaj.....pa tud palec sesa....pa se nč ne sekiram, mi je P rekla naj ga dam na tla in pol se on poskuša premikat, prevalit....na vsak način hoče pridit na trebuh

clock-img

27.10.2008, 22:03

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

blacky http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=211

kje pa se ga da kupit?

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

27.10.2008, 22:04

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

A mislite, d aimam jaz tudi kakšen poskok v rasti, ker se mi full je (spet)?

hahahaha 

clock-img

27.10.2008, 22:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.10.2008, 22:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.10.2008, 22:06

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

levinja - še vedno ste na 56?pol pa ni čudno, da se mi je zdela naša babika včeraj na konrtoli kolkov največjauser posted image user posted image user posted image so se mi vsi otročki zdeli tak majhni. oz.da jih je manj skupajuser posted image user posted image pravo mišelinkico mam  domauser posted image kolk pa je težka in vlka?se mi ne ljubi seznama iskatuser posted image

mi smo bolj manekenske sorte..user posted image  in smo pri 3.mes imeli 5330g in 59 cm-smo čisto po jus-u,točno v zlati sredini user posted image

pa res, prava manekenka, mi smo pri že 2 mescih meli 5175g user posted image user posted image

clock-img

27.10.2008, 22:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.10.2008, 22:09

clock-img

Anonimen

rovarka BC. 

clock-img

27.10.2008, 22:11

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

lavita - joj, bogi tvoj sonček mali, si pa mogla bit prestrašena!grozno ja, ko nogice ne mnorejo dohitevat telesa.no, glavno, da je vse ok in niso bili zobki na udaru.pa eno user posted image , da se ustnica čimprej zaceli.

clock-img

27.10.2008, 22:12

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

Nič, jaz bom tudi šla počasi v vodoravno. In sploh ne vem kako bom zdržala tri dni brez RR-ja. user posted image   Upam da kje ukradem mal signala in se vam na hitro javim. 
Lahko noč!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem