IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
tims, vidim, da bereš. Smo pridno klofale?

Res ste prav pridne. Se mi bo mrena nardila na očeh, predno vas preberem. Sem na 80 strani

in res mi ni jasno, kdaj vas bom prebrala. Pol pa mal prečekeram zadnjo stran in vidim, da ste spet naklofale tri strani.
Upam, da ste užival zdele med temi prazniki. Jest sem bila s tamalima vsepovsod. Skoraj nič nas ni bilo doma.
Moram pa spet mal pojamrat čez taščo. Zadnjič me je tok iz tira vrgla, da sem še cel dan bila slabe volje. V petek me je moj klical, če bi lahko zanj in za svaka skuhala kavo in jo nalila v termosko, zraven pa naredila še kakšen sendvič, da bosta pojedla pred kosilom. Pa pravim tašči, če bo pogledala mal tamalo, da skočim v štacuno po kruh in žemlje, da jima lahko naredim za jest. Ja, valda ni panike. Laufam k zmešana, v 10min. sem bila nazaj. Pridem čez vrata, Nina joka, Tim pa iz wc-ja na školjki kliče babi, če mu lahko rito obriše, ker je kakal. Pa prav babi, sej ti bo mami obrisala rito, k je zdej prišla. Sploh nisem vedla, kaj naj najprej naredim. Vzamem Nino, al Timu obrišem rito.... No, pa je bil Tim najprej na vrsti. Pol vzamem Nino, ta čas se tašča rihta in oblači, jest pa z Nino v naročju začnem delat sendviče in kuhat kavo. Sem mislila, da bo rekla, da bo počakala tok časa, da dokončam in da bo ona odnesla možu te stvari, k je itak šla mimo bloka. Aha, ni šans. Sama sem vse dokončala, oblečt sem mogla Nino, kljub temu, da je bila ful utrujena in je imela čas za spat, Tima zrihtat za tiste par metrov, kokr imamo do stanovanje, trogat vrečko s sendviči in kavo..... Katastrofa. Mudil se ji je pa svečo pržgat na grob. Res, to je stvar, k ne more počakat deset minut. Nina mi je zaspala v dveh minutah na rokah, pa mi moj pol prav zakaj sem tamalo jemala s sabo, če spi. Mu povem, kaj je blo, sem mislila, da se mu bo kar strgal. Ja, no, takle mamo. Sem vam hotla že v petek pojamrat, pa nisem mela čist nobene volje, tok me je iz tira vrgla. No, pol smo s setro in s tamalimi itak šli na Žale in nas do sedmih ni bilo. Res, teli zadnji dnevi tukaj se mi že tako vlečejo.... Vsaka minuta mi je kot en dan in prav hvaležna sem za vsako minuto lepga vremena, da spizdim ven.
Nč, zdele vas grem pa še mal brat, kokr mi bo Nina pustila. Če ne se pa zvečer kaj oglasim.