writing-img

RE: Moški in lulanje

clock-img

21.10.2008, 19:32

clock-img

Gabrielka

pencil-img

19

Še dobro, da me tukaj nihče ne pozna, ker zato lahko napišem, da pri nas čistimo školjko enkrat na par mesecev, tipično na tri mesece.
In ja, moj mož je imel enak problem in zato zdaj lula sede. Ampak ugotavljam, da največ svinjarije proizvedem jaz, ker se očitno ne usedam dovolj stran od roba in tako potem šprica pod rob deske tam od spredaj.

clock-img

21.10.2008, 19:37

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Gabrielka

Še dobro, da me tukaj nihče ne pozna, ker zato lahko napišem, da pri nas čistimo školjko enkrat na par mesecev, tipično na tri mesece.
In ja, moj mož je imel enak problem in zato zdaj lula sede. Ampak ugotavljam, da največ svinjarije proizvedem jaz, ker se očitno ne usedam dovolj stran od roba in tako potem šprica pod rob deske tam od spredaj.

Upam da te tudi nikoli ne bom spoznala in kdaj prišla k tebi na obisk.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

21.10.2008, 19:43

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

IZVIRNO SPOROČILO: malania

Pač če gre men na **** da je poscano popizdim doma, ne kle. Kaj pomaga jamrat kle gor?

To pomeni, da če kaj vprašaš na forumu že pi***š oz. jamraš user posted image

Ne. To pomeni da se doma vsedta in mu povej kaj te moti in kako lahko to popravta oz. naj on pove kako bo to popravu. Pa bosta oba zadovoljna.

In če tudi pogovor ne pomaga?

clock-img

21.10.2008, 19:45

clock-img

rija

pencil-img

15589

pimpeka na mašnouser posted image

...vox populi...

clock-img

21.10.2008, 19:47

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: rija

pimpeka na mašnouser posted image

user posted image  Dobra. Samo jaz nisem mela v mislih samo lulanje. Ampak na splošno glede pogovora.

clock-img

21.10.2008, 20:25

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Me je debata spomnila na sceno iz filma Jacka Nicholsona - na to, kako je lulal po ženini smrti... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

21.10.2008, 20:26

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Bogi frustrirani dedci. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

21.10.2008, 20:29

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

user posted image  user posted image  joj, kako sem se pa sedaj nasmejala....ta pogovor je pa res dobra tema...

Vem, kako je, ko je vse polulano...in hkrati kako je nekdo "suženj" tega brisanja...Pri nas doma je bilo tako, da je mama skoraj pred wc-jem čakala, da moj oče opravi...no, in po toliko letih je sedaj stanje (glede na leta) še hujše, in si sploh NOČEM predstavljat, kam vse kapne....(ah, too late, sem si že)...

Imam pa to srečo, da moj dragi lula sede...in to samoiniciativno, ker so bili doma sami fantje in se je mama skozi pritoževala, da je školka in njena okolica poscana...ker je pač tudi sam bolj urejene sorte, je začel čičat...in ko je mama iskala krivca, je lahko mirno povdail IT WASN`t ME!!!
Mi čistimo enx na teden, ker pač vsi počistimo za sabo, ko opravljamo svoje potrebe...

Najbolje pa je res, da se pomeniš z njim...če pa ne gre, mu pa kar poleg školjke (v vidno polje) polagaj čistilo in krpo...če pa še ne bo šlo...pa bo čas, da si omislita pisuar...

www.by-ab.si

clock-img

21.10.2008, 21:50

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Mater, me je prjelo, da grem kar sekret spucat.

clock-img

21.10.2008, 22:13

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz tudi moram sekret spucat vsaj 1x na dan - nisem drugje picajzl, sekret pa mora bit čist. In moj sin lula sede - sem mu rekla, da če bo lula stoje in, da ga 1x vidim, oz. da je poscano okoli, bo samo on vedno pucal sekret. Pa ne upa lulat stoje user posted image .
Mojemu pa sem isto povedala

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

21.10.2008, 23:50

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Mi smo pa montirali pisoar, pa problem rešen ... user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

22.10.2008, 10:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Pač če gre men na **** da je poscano popizdim doma, ne kle. Kaj pomaga jamrat kle gor?

To pomeni, da če kaj vprašaš na forumu že pi***š oz. jamraš user posted image

Ne. To pomeni da se doma vsedta in mu povej kaj te moti in kako lahko to popravta oz. naj on pove kako bo to popravu. Pa bosta oba zadovoljna.

In če tudi pogovor ne pomaga?

Hm...ja ne vem. Pol pa mogoč res una folija v poštev prideuser posted image

clock-img

22.10.2008, 10:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Gabrielka

Upam da te tudi nikoli ne bom spoznala in kdaj prišla k tebi na obisk.

Tud jaz. Bljak.

clock-img

22.10.2008, 18:51

clock-img

malania

pencil-img

613

Samo zdaj me pa zanima kako vi čistite školjko?
Če uliješ not wc raco in malo požokaš z metlico, zame to ni čista školjka user posted image  Ker tako jo lahko tudi vsak dan spucaš in porabiš 2 min.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

22.10.2008, 18:53

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Samo zdaj me pa zanima kako vi čistite školjko?
Če uliješ not wc raco in malo požokaš z metlico, zame to ni čista školjka user posted image  Ker tako jo lahko tudi vsak dan spucaš in porabiš 2 min.

Ne, saj race sploh ne vlivam vsak dan, to ne. Pobrišem pa školjko z vodo pač in na suho potem, obroč in pokrov od školjke. Tako,d a se pač sveti in ni nobenih kapljic gor.

clock-img

22.10.2008, 19:01

clock-img

Anonimen

Zakaj gre blondinka s kruhom na wc?

Da nahrani račko user posted image user posted image

clock-img

23.10.2008, 21:59

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

moj se je tudi zdaj navadil lulati sede. je pa imel najprej full proti in je hodil na spodnji wc (ki ga čisti tašča user posted image )

imamo pa obupno umazan wc, ma niti ni umazan, ampak kamna je ogromno...sem ugotovila, da se ga največ nabere, če kdaj ne potegnem takoj vode, ko grem lulat (da ne zbudim tamale)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem