Oj bejbe!
Sam na hitrco se javim,ker sm ful leteca, nisem se nic prebrala, ker ni cajta, sploh pa ker tolk gobcate
Jst mislim, da se je moja pikica prijela, ful me spika, vcasih kr ostro, kot da bi me kdo z nozem zabil. Bog ne dej, da kaksne hitr gibe delam, dobim taksen krc, da morm 1min bit pri miru in cakat da mine. Kriz me tud mal seka, in joskice so me zacele boleti oz me tako scemijo in so kar polne, glede na to da po prvi nosecnosi so ostale kr prazne bogice
. Isto kot prvic. Sem optimisticna in prepricana da je to to.
Evo moja miska me ze klice, jo neki matra, ma danes vrocinco, upam, da je kaj prehodnega in hitro mine!
Bodte lepe se naprej!
n74, ti kr vzem protibolečinske tablete ali še boljše kakšno svečko v tazadnjo.
Ne glede na število foliklov in ne glede na opevano nežnost ata Reša.
To, ali boš potem sposobna iti do morja na sonček, boš pa ti jutri sama bolj vedela. Vsekakor na izi jutri. Pa vse dobro.
Aja se to sm hotla vprasat, a ce je bil ET 5 dan, a se lahko kej prej dela test. Kokr delamo 11 dan, ko je ET 3 dan. A me razumete?
Nikita - super spletna stran tvoje kužonke1
Presenetljivo pa so mi, vsaj po telefonu, na UKC zagotovili, da vse delajo sproti in da bi bila na vrsti takoj po odobritvi konzilija. Zdaj ne vem, kako naprej…. Naj zamenjam Reša in upam, da mi lahko pomagajo na UKC? Ali sploh lahko zdaj, ko sem že v postopku, zamenjam izvajalca? A rabim novo napotnico? Lahko prenesem izvide? In, najpomembneje, ali je uspešnost UKCja pri IVF primerljiva z Rešem? Hm, saj vem, cel kup dilem… Mi lahko prosim katera pomaga?
DRaga Sapi, hvala, res pridne pri navijanju...sej zato se pa mamo, ane??
Miškamojaletnica, ti povem, d če bi blo zarat pira, bi bli zej veliki že 45!!
matr sm emšo z možgani!!
Je bla na pop - mafi nadaljevanka, 4je bratje, on se je klicu Tom....matr kako telesce....sicer mlečen, ma ruuuuulaaaaaaa!! Mislm, d je kar vaša fotostimulacija zaslužna za to!!! Pa že skos hočem povedat kerga bi še posebej rada vidla, pa se ne spomnem niti kako se je klical, niti kako je bla nadaljevanka...
N74...ne, zadnjič jih sploh ni blo videt....sam pr meni je blo že zadnjič tko, d so bli na 1.uz 6kom, na koncu jih je blo 12. Ma če maš 3 velike, je po moje to to, čeprav se je že dostikrat zgodilo, da so potegnli vn več celic kukr je blo foliklov.
Kar pa se tiče punkcije...pri vsaki je drugač, kar se tiče bolečin...ampak kaki ketonal al pa nalgesin 550 ti ne bo škodu, sploh pa če mislš it na pohaj pol.
Lučka vse najlepše. Se ti pa res dogaja zdaj. Pa nečak, pa stopka.....to bo tvoj mesec!!!!!!
Babike jaz sem čist adijo, prespala sem skoraj cel dan, pa tud zdaj grem kr ležat nazaj. Vas pridem prebirat še malo zvečer.

zdaj,ko sva končno po vse teh letih načrtovala za apr, maj bom pa takrat rojevala, tko, da spet par let nič
Vem, kako je ko moškim kaj fali...konc sveta
Gigi, 3 je super! Verjamem, da se ti zdaj zdi drugače, meni se je tudi, a po rezultatu nič več! Držim pesti, žal mi je da je bolelo...pocartkaj se
Netka, super si opravila!

Vidiš, da je prav da je borba do konca! Ne more bit drugače!

Ma super, sem ful vesela, da tako fajn kaže
Zarji, upam,da prideš kmalu k sebi!