IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
Mi smo danes tako uživali na morčku, v piranu je bilo 20°C, jedla sem dobro...oradico, pa kalamare, pa malo je pihljalo.
Ja zvezdica, ta nežni primorki vetrc me je kar prestavljal po avtocesti. Saj zdaj razmišljam, če nisem mogoč od blanche menogona dobila, če ga je slučajno naročila. So me malo hitro klicali. Kakorkoli, municija je pri bajti, zdaj pa odštevamo dneve do

. Ampak mam hecen filing. Načeloma ne razmišljam o tem in gre vse kar nekako mimo mene kot ena povsem vsakdanja stvar za katero se ne splača živcev zgubljat, včeraj me je pa začelo šravfat pred

, se mi je pa kar malo prehitro zazdelo vse skupaj. Sem si mislila, a mi je res treba vsega tega? Pa glih tako fajn umirjeno življenje imam.

Kakorkoli. Je prišlo, pa je šlo.
Krucefix navijam za jasno modrino. Blu je modro.
Žižeta, upam, da manj boli danes. Kar se tiče tvojih treh frajerčkov, pa itak ne dvomim v njih. Morš še kak pir spit, potem doooolgooooo ne bo ničesar.
Lučka čestitke za stopko.
N74 drži se danes. Naj bo punkcija čim manj boleča. Držim pesti, da bosta lahko šla na morje. Pa ta prave jajčke.
Daisy helou. No zdaj smo pa tri marjetke na kupu. To bo veselo. Za folikle so pa že punce povedale. Pa nič bat, tudi če jih je malo, so lahko čisto ok.
Ja, za srečanje sem pa na Vranskem predvidevala Lunco.

Prek neta je zgledala luštno. Če pa še zlotozobi poljaki tja hodijo, pol pa sploh nimamo kaj oklevat. V naslednjih trenutkih bom dala na net glasovalno mašino, pa lahko konec dneva določimo, kje bomo. Sicer pa čarovnice verjetno res bolj na vransko pašejo.
Aja še to, kako naredite tisto, da namesto celega linka piše npr. tukaj.