Čer, punce!
Najprej vsem hvala za dobrodošlico in za jutrišnje navijanje.
Žal jaz ne morem prej kaj napisat, pa kakšno vzpodujat že čez dan, ker v službi ne morem na ringarajo, imam nekaj blokirano. Ko se pa doma usedem za računalnik, pa jao, najprej da vse preberem....
Zaenkrat bolj spremljam tiste punce, s katerimi smo skupaj v boju.
Tko, da:
anci banci-se te še spomnim iz ene pomladanske teme, ki si me vzpodbujala, naj grem iz GK k Rešu, zdaj sve pa skoraj skupaj v postopku. Si pa res pogumno opravila punkcijo, kar brez tablet. Drugače pa mislim, da nimaš prehitro ET, sem spremljala tudi pri ostalih in se že torek šteje kot prvi dan, in potem pride četrtek tretji dan. Kakšen postopek ti je pa delal (ICSI ali IVF). Meni je rekel, da se bo odločil po punkciji, da vidi koliko plavalčkov bo imel na razpolago
wp- čaki mal, a ti si imela 16 foliklov ali celic? Če so bile to vse celice, kako ti je to ratalo? A je to od piva?
netka34 - no medve bove pa kar istočasno v postopku, jutri bo pa itak vse črno od foliklov. Mene tud zanima, če pivo in jajca kaj pomagajo. Pa še vedno imam spodaj vse sluzasto, tko da se dogaja,..
gigi - a jutri pa stopka? A si jo boš sama dala? Sem brala, da Reševke damo same, ostale pa ne. Zakaj je tako? A si jo moraš bolj natančno dat, al na kakšno posebno mesto?
lučka25-bravo za folikle, upam, da se bo jutri tudi meni smejalo. Sam meni je to toliko zgodaj, da se mi bo bolj zehalo
Ob kateri uri ponavadi prideš na UZ? Jaz sem bila zadnjič, ko mi je pokazal kako se špika ob 05:40 in je rekel, da sem bolj pozna. Bom jutri bolj pridna!
mlinčka - držim pesti za nebolečo punkcijo
Zdej grem pa še malo Kmetijo gledat, pa v mižale, ker je treba pred kurami vstat.
LP