No prow , zarja, če maš lih voljo, zej sm se spomnla...enga đonija deepa, pliiiiiis!!!
Ja, končno si je netka enga nemlečnozobega zaželela...
a bo tale u redu... mal je bolj oblečen
IZVIRNO SPOROČILO: netka34
Aha, zej si mi pa ušla, a zej pa morm na googla iskat kako slikco od đonija??? Prow, bejš pa spat, če ne maraš mene...
pa kak te ne maram...
opica!!!!!!!! Pa ti si en moj
Horny Teddy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Aha, zej si mi pa ušla, a zej pa morm na googla iskat kako slikco od đonija??? Prow, bejš pa spat, če ne maraš mene...
pa kak te ne maram...opica!!!!!!!! Pa ti si en moj
Ej dej mir, k sm se hmel pos.... A veš d sm pri malemu v sobi in da čudno gleda, kaj se tolk režim!!!!
Ampak žival si pa zadela!!!
Pa hvala, božanski je....amislš, d bi js lahko prišla kako do njega???Po domače a mislš d mam js kej šans pr nem?
Miška, tudi tebi hvala, ta je prow luuuuuuuuuušna1!
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
pa kak te ne maram...opica!!!!!!!! Pa ti si en moj
Ej dej mir,
k sm se hmel pos.... A veš d sm pri malemu v sobi in da čudno gleda, kaj se tolk režim!!!!
Ampak žival si pa zadela!!!
Pa hvala, božanski je....amislš, d bi js lahko prišla kako do njega???Po domače a mislš d mam js kej šans pr nem?
Miška, tudi tebi hvala, ta je prow luuuuuuuuuušna1!
prevod prosim

, jaz sem mariborčanka?!?
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!