Zadnji članki

Trma je lahko tudi pozitivna lastnost
Ko se otrok z vami bori na vse načine, ima izpade trme in vas nikakor ne upošteva, bo verjetno v ...
Otrokov razvoj

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci z motnjo ADHD
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) j...
Otrokov razvoj
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

....prava mb-jevka bi lahko bla...
! Bravo, hura in jupi!!!! Kolk sm vesela za tale forum, da končno nimam več občutka, da se vse dogaja samo meni. Ah, saj bo bolje, saj vem, ampak vse tako dolgo traja…. No, pa se trudimo (šele) eno leto. Ampak ko mi je Reš razlagal o tem, kako bom čez pet let letala od poncija do pilata zakaj ne mormo zanosit, mi je blo pa res hudo
A obstaja kakšna učinkovitejša alternativa za spodbujanje ovulacije? A, pa še za vse, ki renoviramo: pri nas so začeli generalno (kopalnica, gretje….). So obljubili, da naj pa na kakšne tri mesece kar računamo… no, novembra bo že pol leta, pa še na polovici niso
, pozdravček nazaj in pobožaj trebušček
pozdravček tebi in pikici
in da nosečnice ,ki v nosečnosti
(sem ta desni seveda). Sebi in državi bi naredila uslugo, če bi šla kar zdaj domov.
+
za oba! juhuhu!
!!
A mi lahko prosim katera odgovori?Jutri imam prvi UZ ob 7.30,pa me zanima,če si zjutraj dam Utrogestal vaginalno ali moram prestaviti uro po UZ-ju?
, dans je en tak lep dan. Nama se je skala odvalila s srca. Od 6 celic 6 zarodkov, vstavili eno blastocisto in eno morulo, ostalo čaka do jutri, če bo za zamrznit. Midva kar
. Ma sej vem, da se najhujše šele začenja, ampak men je tole čakanje, a bo sploh ET al ne, ful trauma.
!
.