Mamice, napišite malo, kako vam pa kaj služba laufa s tako veliko družino?
Jaz začnem delat ob 7h,moj pa običajno ob 8h, zato on najmlajšo obleče in odpelje v vrtec. Šolarji se sami zrihtajo in odidejo v šolo,zbudi jih običajno še moj,ker je še doma. Jaz pa pol po telefonu preverim,če so res vstali in se odpravljajo. V času pouka jejo taveliki kosilo v šoli, mala v vrtcu. Zdaj,ko so počitnice zvečer skuham za naslednji dan, pa tudi v času šole večkrat kaj skuham zvečer za naslednji dan,da potem vsi skupaj jemo,ko pridem domov,ker je mularija takrat ponavadi že lačna. Po malo v vrtec hodim jaz. No popoldan sem običajno še taxit vozim na izvenšolske dejavnosti velike. No tavelik gre,če ima v bližini kar z kolesom. Vsak dan si pač vzamem 2 uri,ko pustim vso posodo in umazane cunje pri miru in se posvetim le njim. V petek,ko bom prosta se bomo šli kopat,tako da malo nadoknadim tisto,ko med tednom ni veliko časa za druženje. No jaz malo v gospodinjaska dela vključujem tudi veliko mularijo,ima vsak svoje zadolžitve,napišem razpored za vsak teden

. Določene stvari pa jaz postorim,ko vsi spijo in je mir. Tako,da pri nas kar gre,nisem pa šporhet tip ženske,zato si ne morem predstavljat,da ne bi imela službe,potrebujem še druge izive

. Sem po rojstvu četrtega otroka celo malo pomislila nato,da bi še ostala doma vendar sem nato hitro pozabila,ker imam rada svojo službo,bi se biti doma kmalu naveličala.
Dodi jaz tebe tudi ful občudujem. Enkrat sem na nekem forumu videla vaše skupinske fotke. Čudoviti ste.