writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

24.10.2008, 22:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.10.2008, 08:34

clock-img

devo

pencil-img

258

A jaz sem pa napisal nekaj drastičnega? user posted image

clock-img

27.10.2008, 08:57

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Napisala je, da NISI napisal......

Bo treba ali očala kupit ali pa bolj skoncentrirano brat. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

27.10.2008, 09:00

clock-img

devo

pencil-img

258

Se strinjam user posted image . Jaz že imam očala. Torej si na vrsti ti user posted image . Še enkrat vse preberi.

clock-img

27.10.2008, 09:10

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: devo

Se strinjam user posted image . Jaz že imam očala. Torej si na vrsti ti user posted image . Še enkrat vse preberi.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Že kličem optika. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

27.10.2008, 16:10

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Fantazija in realnost je nekaj čisto drugega. Jaz bi na tvojem mestu dobro premislila- lahko te čaka razočaranje.

clock-img

28.10.2008, 09:16

clock-img

Anonimen

Sem ugotovila da fantazija čisto dobro vpliva na najino spolno življenje že samo s tem ko mislim. Tako da najverjetneje bo fantazija ostala še nekaj časa, če pa bom slučajno kdaj 100% prepričana da nebom imela nobenih dvomov pa jo bom uresničila.Ampak zaenkrat me še vse preveč skrbi, je pa dobro da imam bujno domišlijo in si znam vse predstavljati kot bi bilo realnouser posted image , ko pa je vsega konec pa vem da se to ni zgodilo in lahko živim normalno daljeuser posted image

clock-img

28.10.2008, 19:39

clock-img

M1987

pencil-img

656

Vsi imamo svoje fantazije. Takšne in drugačne. Vprašaj se, če se želiš odpovedat tej fantaziji (ko jo uresničiš, ni več fantazija), saj boš morala potem iskati novo...
LP

Se strinjam s teboj user posted image  Moj je tudi ene dvakrat to predlagal, sploh bi takoj če bi bila jaz za, samo ni to to pri meni. To je isto kot da me vara pred mojimi očmi. Da bi gledala kako jo liže, kako ga ona liže, kako jo... Ni šans. In pol, da se še zaljubita in ostaneta skupi. Ja res bi bila lepa pravljica user posted image  Ne, ne... Tri je že gužba

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

28.10.2008, 22:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem