čer mamičke
anamor, lonapo, lunca -
IZVIRNO SPOROČILO: uvuv
Lunca, mi mamo tud bumbota! Je super. Sprva mi ni bil vsec, saj izgleda kot kahlica, ampak je mali tako zadovoljen, ko sedi v njem, gleda in prijema vse, kar je na dosegu.
Zgleda da mi je tale stolček mal ušel

Kaj je to za en stol?
IZVIRNO SPOROČILO: nya
ja, ja večkrat
- sam ko ne vidi, da ma mami fotič
Pri nas Mark tudi kar obnemi ko zagleda fotoaparat, drugače je pa ful smejko

Prav občudujem nekatere vaše malčke ki se režijo v fotiča naš pa sam velke oči dobi...
pokaž jim

pol ja
Od naših sosedov se je pa včer zvečer tamala (6-letnica) žogala z nogometaško žogo in je bobnel ko ne vem kaj... sam sm jim pa kr povedala danes da naj se mal "oladijo" po osmi uri...
Kleo luštne fotke ampak še zmeri trdim da si ti ta lepa pr bajt

Pa čist druga si s svetlejšo čupo
Drugače smo pa tut mi imeli jokav dan. Je kr naprej neki jokcal. Sva bla zato kr večino časa (od 12h do 16h) na terenu. V vozičku mu ful paše pa še jst se fajn zmigam. Za večerjo je pa zmazal 180 mleka + riževe kašice. Ne vem kam je dal
Stajce pa mi nimamo. Smo imeli pri ta večji hojico in sem jo tja not odložila samo ko sem kuhala. Pa smo jo kr hitro naprej dali ker sem slišala, da ni OK. Tamalega imam kar na penastih puzzlih in dveh dekicah. Sam me pa mal skrbi kaj bo ko se bo začel plazit

Že zdej se odkotali z mehkega na parket
Verjetno sem še kaj pozabila komentirat ampak tooolk hitr čvekate da vam komaj sledim.