writing-img

RE: <<junijski princi in princeske 3.del >>

clock-img

25.11.2008, 14:34

clock-img

Anonimen

Daisy,si se namatralauser posted image .Super slikce,prva je pa sploh mega.In taka dva velikana ti nosisuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

25.11.2008, 14:37

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Mi smo iz 2. cepljenja.

Alea-se pridružujem v klub user posted image , ki do 6. mesece ne bodo ravno podvojili porodne teže, ali pa glih za mišji rep----nam manjka še 200 g, da jo podvoji, ima pa 2 tednas časa,...user posted image
Da vidimo,...
Kolk je dolgi? Nisem uspela slišat,...user posted image

Je bil obisk pri P takšen:
Lovro v eni roki-ne morem z vozičkom, ni dvigala, ker smo imeli požar v ZD, pa nahrbtnik, pa za Jerneja stvari in v drugi roki Jernej.
Čakamo na vrsto, Lovro opravi denver, potem pa da gremo k zdravnici, Jernej uide v čakalnico.
Jaz z Lovrom v sami plenički za njim, Jernej beži, se skriva, pod klopmii, vseepovsod, polna čakalnica, pogledi da ne rečem, moja beseda zaleže kot predlanski sneg,......

Ko Jerneja spravim nazaj v ambulanto, mu zmerim cuker in ga je seveda čez 20(zato je bil tudi tako razdražljiv in nič ne uboga), pa seveda se Jernej nadvse upira merjenju, potem obisk pri zdravnici in potem spet uide v čakalnico, ga s sestro dobiva nazaj, mu
še enkrat s težavo zmerim cuker,.....user posted image user posted image user posted image
Slišal jih je par krepkih v 1. in 2. rundi,.....meni je bilo nerodno in ful grozno,....sploh ker je tak RES zaradi tako visokega cukra.

Potem pridemo do avta, odlagam Lovra v stolček, Jerneju zabičam naj čaka ob meni(cesta in to) in on bum trešči z vrati v kandelaber zraven,...user posted image
Potem v avtu oba fanta onemoglo zaspita, Jerneju cuker še kar nori, znosim vse otroke iz avta,..jaz pa nujno rabim prikolico sladoleda ali čokoladeuser posted image ---ampak nimam doma, čakam na moža, da kaj prineseuser posted image

Tako dost je bilo.
današnjega dneva imam "pohn kufer".

clock-img

25.11.2008, 14:37

clock-img

Anonimen

AS,hvala,samo tebe pa jaz se nisem vidlauser posted image .No?user posted image

clock-img

25.11.2008, 14:39

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

AS,hvala,samo tebe pa jaz se nisem vidla .No?

Zdaj bolje, da me ne vidiš, mi gre para iz ušes,...user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 14:42

clock-img

Anonimen

AS,to je pa bila Misija preizkuspotrpezljivosti.

clock-img

25.11.2008, 15:05

clock-img

Anonimen

Marisa se zdajle igra s pametnim kuzom,ga grize v nogo,on pa "to pa zgecka"user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 15:09

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

AS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara, Anžej in Ažbe vsi ste tko luštkani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

25.11.2008, 15:16

clock-img

Anonimen

To pa je bla prigoda in pol.user posted image Dobra si, da zmoreš.user posted image No, saj drugega ti itak ne preostane.

Anaj22, zdej si mi dala idejo, da bom tamalo slikala kot ti, sam ona ima eno velko miš.user posted image

clock-img

25.11.2008, 15:17

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

Tkole pa zgleda moj junk prvič uzuni ko je sneg, se mu je ful dopadlo k so mu snežinke na nos padale
user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

25.11.2008, 15:19

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

A ja pa Sara svojo mamico tko lepo čaka v postli, no Jaka si da pa duška in si sleče žabe pa še razmetavat se začne po postli
user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

25.11.2008, 15:21

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

Anaj22, zdej si mi dala idejo, da bom tamalo slikala kot ti, sam ona ima eno velko miš.

no pr nas je medo Jaka, pr vas bo pa miškolinka Sarauser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

25.11.2008, 15:21

clock-img

Anonimen

No, pa še od danes nov podvig:
user posted image

Pa še vsem za lepši dan:)
user posted image
user posted image

Zdej jih bo pa zadost za nekaj časa.user posted image

clock-img

25.11.2008, 15:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

A ja pa Sara svojo mamico tko lepo čaka v postli, no Jaka si da pa duška in si sleče žabe pa še razmetavat se začne po postli
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez skrbi, tud naša je kot bi spalo 10 pujskov pod kovtrom, to je bil zgolj slučaj, da je lepo počakala.user posted image

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 25.11.2008 15:23:15 >

clock-img

25.11.2008, 15:22

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

sem vedla da sem še neki pozabla misija 4.del, moj ma dons odbojko tko da če boste čvekale se vam pridružim. Se prav ob 19h gre Jaka spat, 19,15 mam načeloma že čas user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

25.11.2008, 15:23

clock-img

Anonimen

sem vedla da sem še neki pozabla misija 4.del, moj ma dons odbojko tko da če boste čvekale se vam pridružim. Se prav ob 19h gre Jaka spat, 19,15 mam načeloma že čas user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 15:24

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

joj kok se Sari dobr vidita zobka sem se kr stopila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

25.11.2008, 15:26

clock-img

Anonimen

Hvala hvala.user posted image Sam boli pa kot user posted image ko te vgrizne.user posted image

clock-img

25.11.2008, 15:30

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Hvala hvala.user posted image Sam boli pa kot user posted image ko te vgrizne.user posted image

o ja vem kako to zgleda user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

25.11.2008, 15:32

clock-img

Anonimen

o super, potem bo danes sigurno padel 4.del

clock-img

25.11.2008, 15:32

clock-img

Anonimen

ASuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 15:33

clock-img

Anonimen

Tkole pa zgleda moj junk prvič uzuni ko je sneg, se mu je ful dopadlo k so mu snežinke na nos padale
user posted image

kako se smejeuser posted image

clock-img

25.11.2008, 15:36

clock-img

Anonimen

anaj- a slučajno slikco menjaš v profilu, ker ne vidim pri tebi nobene slikce?

clock-img

25.11.2008, 15:38

clock-img

Anonimen

saša- a je bilo dost riža?user posted image user posted image Pri nas je rižote zmanjkalo

clock-img

25.11.2008, 15:42

clock-img

Anonimen

a sem spet sama tukaj?user posted image

clock-img

25.11.2008, 15:48

clock-img

Anonimen

Nisem na Anaj,ne Sasauser posted image ...pa vseen,kaj hoces?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem