writing-img

RE: <<junijski princi in princeske 3.del >>

clock-img

25.11.2008, 20:13

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

ej ninny a zakupva tole stran user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

25.11.2008, 20:14

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

oooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaa

mi je ratal z samogovori stran obrnituser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

25.11.2008, 20:15

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

evo, naša beba že spi. Je bila taka fajna nocoj. Je parkrat prekrožila po preprogi v kabinetu, potem pa se je tako smejala v bani, pa pri previjanju sem naredila kalorifer (nov user posted image ) in ji je bilo tako hecno, da je toplo, potem je pa takoj po papiki zaspala.

No, pa ker imate vse rade dojenčke, tukaj je naša - danes:

- tako čez dan spimo v ta vlki postelji:

user posted image

- tako se igramo:

user posted image

- in tako je po kopanju:

user posted image

Joj, nam je fajn, pa se spomnim kot včeraj, ko je bila tako huda zmeraj, ko smo jo vzeli iz vode. Sem ravno danes v službi sodelavko prepričevala, kako so dojenčki fajn, ko razmišlja, da bi enega imela, ampak gleda bolj negativno na njih... Jaz sploh nisem razmišljala, česa vse z dojenčkom ne bom mogla, sem zmeraj vedela, da si želim otroke in smo kar user posted image in nič razmišljali user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

25.11.2008, 20:16

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

ninny, samo ti imaš pa že fuuuuuul postov. Sem šele sedaj videla, kako številko imaš. Huuu! Kaj ti si kaka kraljica čvekarij? Bi morala za poslanko!

clock-img

25.11.2008, 20:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

ninny, samo ti imaš pa že fuuuuuul postov. Sem šele sedaj videla, kako številko imaš. Huuu! Kaj ti si kaka kraljica čvekarij? Bi morala za poslanko!

user posted image user posted image se vidi da sem že od leta 2004 tukaj gor, samo kakšna stara rr-jevka jih ima še več kot jaz

clock-img

25.11.2008, 20:18

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

Jaz sploh nisem razmišljala, česa vse z dojenčkom ne bom mogla, sem zmeraj vedela, da si želim otroke in smo kar in nič razmišljali

se podpišem pod tole

Sofija je pa ful luštkana user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

25.11.2008, 20:18

clock-img

Anonimen

slovenka-Sofija je pravi cukeruser posted image user posted image

anaj-oujeeeeeeeeeeaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 20:20

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image user posted image se vidi da sem že od leta 2004 tukaj gor, samo kakšna stara rr-jevka jih ima še več kot jaz

Ninny, mogoče te pri tretjem otročičku prehitim, to naj bi bilo čez kakih šest let. Čeprav... ne bi rekla user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 20:21

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

slovenka-Sofija je pravi cukeruser posted image user posted image

Hm, res je, ampak na srečo se ob vsem tem lupčkanju ne stopi user posted image

clock-img

25.11.2008, 20:23

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

jaz bi mela še dva otročička najprej kmal še nega fantka, pol pa mal pavze pa še eno punčko. Upam da bom kmal spet srečka nosečka pa dejansko mi je vse eno al bom mela 2 al 3 otroke pa katerga spola bodo. Sam mal pa morš upat da se ti kdaj izpolni želja

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

25.11.2008, 20:25

clock-img

Anonimen

Ninny, mogoče te pri tretjem otročičku prehitim, to naj bi bilo čez kakih šest let. Čeprav... ne bi rekla user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image saj me že pri drugem lahko, samo mal več moraš klepetat

clock-img

25.11.2008, 20:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

jaz bi mela še dva otročička najprej kmal še nega fantka, pol pa mal pavze pa še eno punčko. Upam da bom kmal spet srečka nosečka pa dejansko mi je vse eno al bom mela 2 al 3 otroke pa katerga spola bodo. Sam mal pa morš upat da se ti kdaj izpolni želja

jaz sem si vedno želela 2 in zaenkrat bo tako tud ostalo. user posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 20:27

clock-img

Anonimen

kako meni spet počasi dela tale RRuser posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 20:28

clock-img

Anonimen

kaj je sedaj?? nisem jo sama zakupila to stranuser posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 20:29

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

evo mene, zreven mal verze za božično-novoletbe voščilnice iščem

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

NO naš mali spi že 1 urco, mamica pa si je privoščila dišečo kopel v soju sveč. JJJJeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
Naredili pa smo tudi novo taktiko in upam, da bo danes spal celo noč. Imel je en obrok več čez dan pa še riževo kašico sem mu dala za večerjo na žlico. In punce upam, ter držite  pesti da mi rata, da bom šla ven iz kluba nespečih mamic.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

clock-img

clock-img

Anonimen

Sem ravno danes v službi sodelavko prepričevala, kako so dojenčki fajn, ko razmišlja, da bi enega imela, ampak gleda bolj negativno na njih... Jaz sploh nisem razmišljala, česa vse z dojenčkom ne bom mogla, sem zmeraj vedela, da si želim otroke in smo kar in nič razmišljali

vse se da tud takrat ko imaš že otroka, samo mal se moraš njemu prilagajat

clock-img

25.11.2008, 20:30

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

anaj22 vi pa imate enakega medvedka ko sem ga jaz dobila za 18 roj. dan od dveh najboljših kolegic. Zdaj pa mi ga je mlajša sestrica zaplenila.

clock-img

25.11.2008, 20:30

clock-img

Anonimen

anamor-držim pesti za današnjo noč

clock-img

25.11.2008, 20:31

clock-img

Anonimen

NO naš mali spi že 1 urco, mamica pa si je privoščila dišečo kopel v soju sveč. JJJJeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tud kopel, pa kar ne najdem časauser posted image

clock-img

25.11.2008, 20:31

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

ninny močno drži in hvala

clock-img

25.11.2008, 20:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

ninny močno drži in hvala

bom upam, da bo pri nas tud mirna noč

clock-img

25.11.2008, 20:32

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

az bi tud kopel, pa kar ne najdem časa

moraš si najti čas, veš kako paše, pa še polno energije in elana dobiš za naprej.

clock-img

25.11.2008, 20:33

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

bom upam, da bo pri nas tud mirna noč

no jaz pa zate močno močno držim pesti

clock-img

25.11.2008, 20:34

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

anamor user posted image user posted image user posted image user posted image  da prespite celo noč, medveda je pa Jaka dubu za darilo pa zavzame ful prostora, sej ti se zdej ne rabš več k mediju stiskat maš svojga user posted image   in Taja da se lohk z njima crklaš user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem