writing-img

RE: <<junijski princi in princeske 3.del >>

clock-img

13.11.2008, 21:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Sem skoraj pozabila:Marisa je dobila krtacke za zobkeuser posted image .

Luka pa zobno pasto in nitko in sonicare user posted image user posted image user posted image hec hec user posted image Superca user posted image user posted image

Sem jih pa tudi izbirala,so hecne,ena s takimi bodicami,da se jih kar ustrasis.user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:42

clock-img

Anonimen

Nya,imas mail.

Sm vidla - morm rečt, da ste res fuuulllll lušne - tavelika je lušna res, sam men je tko škoda, k se te punce začnejo že tko kmal šminkat - sam itak nimaš kej, sej vem. Tamala pa cukr - škoda k niste v SLO, bi naš Luka bil zihr zainteresiran - k za Izabelo zadnč ni bil - sej veš alea, sam zateuser posted image

clock-img

13.11.2008, 21:44

clock-img

Anonimen

Pa mene tud zanima, kolk si ti stara?

clock-img

13.11.2008, 21:44

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

nya a pol vaš Luka ni več konkurenca našemu? user posted image user posted image user posted image

kleopatra jaz bi tudi slikce...mail na ZS a ne?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

13.11.2008, 21:46

clock-img

uvuv

pencil-img

84

Do takrat ko mi vstanemo, pojemo, se porihtamo in odspimo prvo rundo je v Sloveniji dneva ze skoraj konec. Je kar tezko slediti.

Upam, da bodo otrocki cim prej nehali driskati in da bo zavarovalnica Jerneju cim prej odobrila podkozni merilec. Aja, pa cestitke Izabeli za 240ml. Drugega se pa zal ne spomnim, saj je sel moj kratkorocni spomin v maloro odkar smo kupili dojencka. Mislim, da je neprespanost kriva.

Ko sem ze pri tem, mi smo danes prvic po kakih treh mesecih spet prespali celo noc. No, od 12:30 do 7:30 v enem kosu. user posted image Koncno. Res smo ga morali par noci pustiti da se dere in moz mu je dudo v usta tlacil, ampak je zaleglo!

Igrace: nas mali ima prakticno samo lego kocke, saj je vse ostalo Made in China in vemo, koliko dajo Kitajci a varnost izdelkov. A se katero skrbi glede igrac?

clock-img

13.11.2008, 21:46

clock-img

Anonimen

Mojca - naš je deloval čist hladno, sploh ni hotel pogledat - sicr pa veš, sej si bla zraven user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:47

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Mojca, a veš kaj pogrešam pr teb? Nove fotke od tvojga škratka! Jih že doooooolgo nisem vidla....

Kleopatra - ja, jaz sem te tud že včeraj vprašala kolk si stara, pa nočeš povedat...user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:47

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

vem vem user posted image Naš jo je pa zadnjič lupčkal, pa ona da je grabila...ljubezen na prvi pogled user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

13.11.2008, 21:48

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

uvuv - moja sinočnja vprašanja si pa kar spregledala?

clock-img

13.11.2008, 21:48

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

saša sej res, bom mogla res malo updejtat user posted image user posted image

jutri, obljubim user posted image ali pa mogoče danes, no pa dejmo danes....eno user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

13.11.2008, 21:49

clock-img

Anonimen

A kolk sem stara,pa saj ni skrivnost,sem pa starejsa kot ve vse tukaj skupajuser posted image user posted image user posted image 34.

clock-img

13.11.2008, 21:49

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Ej, babe žabe, jaz si pa obetam novo zvezdico, vsak cajt!user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:51

clock-img

Anonimen

j

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Ej, babe žabe, jaz si pa obetam novo zvezdico, vsak cajt!user posted image

dejmo sasa, dejmo sasa

clock-img

clock-img

uvuv

pencil-img

84

Aja, Sasa je vceraj sprasevala, kako nasega klicemo. Obicajno je Miha, vcasih Michael, pogosto je "mali" ali "misek." Glede na to, koliko nazivov uporabljamo, do 10. leta ne bo vedel, kako mu je ime.

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

A kolk sem stara,pa saj ni skrivnost,sem pa starejsa kot ve vse tukaj skupajuser posted image user posted image user posted image 34.

Uuuuuuuuuu, si pa res v letih user posted image , si samo 4 leta starejša od mene, moj je pa star 35, no čez dva mesca bo že 36 user posted image  
Dej no, Kleo ful dober zgledaš, sej veš to! user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: uvuv
Glede na to, koliko nazivov uporabljamo, do 10. leta ne bo vedel, kako mu je ime.

user posted image user posted image user posted image  - naš se odziva na Luka, sonček, štrumf - na Patrik pa ne

clock-img

13.11.2008, 21:52

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

nya - a veš, mi te tu ful pogrešamo, sam ti nočemo težit. user posted image .
ampak, če bi si pa še daljše "brez RR počitnice" vzela, bi te poiskale še osebno in ti spet dale forum junijski princi in princeske med Priljubljene user posted image .

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:53

clock-img

Anonimen

Mojca,imas mail.

clock-img

13.11.2008, 21:54

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: uvuv

Aja, Sasa je vceraj sprasevala, kako nasega klicemo. Obicajno je Miha, vcasih Michael, pogosto je "mali" ali "misek." Glede na to, koliko nazivov uporabljamo, do 10. leta ne bo vedel, kako mu je ime.

Ja, sej, naš je tud vse sorte: žabica, mucek, lubček moj, lumpek, biba, škratke, ma ni da ni.... vsega boga!user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:54

clock-img

Anonimen

mtinca - ojla - kdaj gremo spet na kak sprehod? Upam, da bo kej boljše vreme kmalu.

clock-img

13.11.2008, 21:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Uuuuuuuuuu, si pa res v letih user posted image , si samo 4 leta starejša od mene, moj je pa star 35, no čez dva mesca bo že 36 user posted image  
Dej no, Kleo ful dober zgledaš, sej veš to! user posted image

To mi deliuser posted image .
Danes imava pa obe novo zvezdicouser posted image .

clock-img

13.11.2008, 21:56

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

mtinca1 - ti mi tud neki štrajkaš zadnje cajte, odkar si tretjo zvezdico dobila...hihihihiuser posted image

clock-img

13.11.2008, 21:56

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

mtinca - ojla - kdaj gremo spet na kak sprehod? Upam, da bo kej boljše vreme kmalu.

ja, takoj ko se vreme izboljša. sem že enih par dni samo v tem akvariju (beri v stanovanju), no razen danes eno urco, sem šla jaz v trgovino, da sem šla vsaj malo ven.

clock-img

13.11.2008, 21:57

clock-img

uvuv

pencil-img

84

nya - kako, da Lukata klices stumf? In ko sem ze pri vzdevkih, kako pa ostale klicete svoje soncke (razen po imenu, se razume)?

clock-img

13.11.2008, 21:58

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Js mam pa novo zvezdico in sem ful važna! user posted image  user posted image  user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem