writing-img

RE: dojenček

clock-img

29.10.2008, 09:52

clock-img

dojenček223

pencil-img

114

user posted image user posted image user posted image user posted image riba5 kaj sprašuješ če si pri prejšnim zdržala boš pa tud pri tem

clock-img

29.10.2008, 16:27

clock-img

Anonimen

Moram se mal vmešat,ker tole meji že na ..............................................Za mene je vsaka mama dobra,sam tale otroček se mi pa res smili.Al se ta riba norca dela iz nas,ali pa je res tako nevedna,da take čudne sprašuje.A ni v eni drugi temi napisala,da je to njen prvi otrok?Al se motim?Pa sej ni važn,naj ima veselje.user posted image

clock-img

29.10.2008, 16:40

clock-img

babyboooom

pencil-img

238

jst sm se tud spotaknla ob njo....sej na temi TISTE KI NISTE CEPILE OTROKA jo tud ena sprašuje kok otrok ima, pa se je tema drgač razvila.  ŠKODA koliko jih pa ima?

clock-img

29.10.2008, 17:10

clock-img

Anonimen

Včasih tako noro rukne,da je joj.user posted image Pa sej je na temi MAČJA BOLEZEN tud neki spraševala,šele tam je klanfe sračkala....joj mam očitno preveč časa,da se brigam za take stvari,ampak nevem no.Sem kliknla na njen nick pa sem prebrala v katerih debatih je vse sodelovala.Da dol padešuser posted image

clock-img

29.10.2008, 20:01

clock-img

dojenček223

pencil-img

114

ampak ta riba.ta pa sm laže.v vseh temah se je zlagala al pa ma nešteto otrok da ima vsak svojo bolezen.joj ribica
navsezadnje je kakšen otrok ki se iz nas dela norca.user posted image user posted image

clock-img

29.10.2008, 20:29

clock-img

riba5

pencil-img

39

IMAM DVA OTROKA EN JE FANTEK IN ENA JE PUNČKA
FANTEK JE STAR 1 MESEC
PUNČKA PA 7 LET IN HODI V DRUGI RAZRED

A MATE KŠN PROBLEM A NE SMEM MET DVA OTROKA???????????????????????????????user posted image

clock-img

29.10.2008, 20:36

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: riba5

IMAM DVA OTROKA EN JE FANTEK IN ENA JE PUNČKA
FANTEK JE STAR 1 MESEC
PUNČKA PA 7 LET IN HODI V DRUGI RAZRED

A MATE KŠN PROBLEM A NE SMEM MET DVA OTROKA???????????????????????????????user posted image

riba5, tukaj si pisala tako

RE: Popoldan spi, ponoči ne
17.10.2008 22:43:48   

user posted image
user posted image
user posted image

showPicture("10/17/2008 10:43:48 PM",0,0,0,3270888,154)
user posted image

riba5

titleAndStar(31,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 31
Član od: 17.10.2008
Status: prisoten user posted image
živimo v hiši jaz očka otrok moja sestrauser posted image

a potem en otrok ne živi s tabo?

clock-img

29.10.2008, 20:38

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Po moje je skrajno nesramno, da ste jo tako obtožile, če pa vam kaj ni prav, se pa ne javljajte in ne odgovarjajte na njena vprašanja.
Jaz včasih odgovarjam na vprašanja in nasvate za petletnika, včasih pa za ta malega, ki ima osem mesecev in če ne spremljaš dobro, se hitro lahko zmedeš, ker ne omenjam vedno obeh otrok.

Pa tudi, če bi se mi zdelo, da se katera takole zmišljuje, je nimam namena napadat. Vsaka ve zase kaj piše.

clock-img

29.10.2008, 20:40

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Riba, kaj pa tisti, ki mu pri 6 mesecih daješ mlečni riž pa ne vem še kaj že?

Pa to je potem ta 7-letna punčka imela tetanus in borelijo, zaradi katere je bila 1 mesec v bolnišnici, potem pa še 2 meseca dobivala zdravila v žilo?

1-mesečnik ima pa mačjo bolezen, ker se je dotikal sosedovega mačka ali kako?

Velika rit je velika stvar.

clock-img

29.10.2008, 20:41

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Aja, riba5, pa še tole

RE: Popoldan spi, ponoči ne
17.10.2008 22:22:40   

user posted image
user posted image
user posted image

showPicture("10/17/2008 10:22:40 PM",0,0,0,3270888,154)
user posted image

riba5

titleAndStar(31,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 31
Član od: 17.10.2008
Status: prisoten user posted image
zaenkrat je prvi otrok hranim  ga kadar se joha ali liže prste

Kako zdaj, ta, ki je star en mesec je prvi otrok, 7-letnica pa drugi otrok al kako?

clock-img

29.10.2008, 20:42

clock-img

Anonimen

Riba5-jst se ti opravičujem,ampak res je vse skupaj zelo čudno izpadlo.

clock-img

29.10.2008, 20:47

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ja pol, pa če je vse res, mi je pa skoraj žal, da sem tako napisala. zgleda, da imaste druge več cajta in ste bolj vestne od mene, da vse to spremljate. Se je prav za zamislit, če si človek vse skupaj zmišluje al ne, in če si, da kaj je z njim narobe?!user posted image

clock-img

29.10.2008, 20:51

clock-img

riba5

pencil-img

39

user posted image user posted image user posted image user posted image KAJ ME NAPADATE ALI NESMEM UPRAŠAT ZA NASVETE ČE VAM PA KEJ NI OK PA NE ODGOVARJATuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2008, 20:52

clock-img

Volga

pencil-img

9346

user posted image user posted image user posted image user posted image KAJ ME NAPADATE ALI NESMEM UPRAŠAT ZA NASVETE ČE VAM PA KEJ NI OK PA NE ODGOVARJATuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoje zdravje drugače pa v redu?

clock-img

29.10.2008, 20:54

clock-img

Anonimen

Kako zdaj, ta, ki je star en mesec je prvi otrok, 7-letnica pa drugi otrok al kako?

umrla user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2008, 20:55

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Oprosti, sem malo pobrskala naokoli, stori to še sama, pa boš videla kako zmedeno pišeš! jaz res ne maram komu težit, preberi si kaj si pisala, pa boš videla zakaj ti folk teži in da je vse pomešano, pa nam prosim razjasni.

Hvala

clock-img

29.10.2008, 20:58

clock-img

dojenček223

pencil-img

114

ni prav da jo tako napadate................ ampak če je vse to res pa rab psihiatra. sori ribica ampak res user posted image user posted image

clock-img

29.10.2008, 21:02

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223

ni prav da jo tako napadate................ ampak če je vse to res pa rab psihiatra. sori ribica ampak res user posted image user posted image

Zakaj ni prav? če nekaj sprašuje, pa ji punce resno dogovarjajo in potem se izkaže, da je vse skupaj kar nekaj. Valjda lahko izvejo, če se kdo dela norce iz njih user posted image  a tebi se pa ne zdi tako? Pa to ni nobeno napadnje, to so dodatna vprašanja za razjasnitev situacije. Ker če veš, kaj je res, tudi lažje svetuješ-

clock-img

29.10.2008, 21:02

clock-img

Anonimen

to so dodatna vprašanja za razjasnitev situacije. Ker če veš, kaj je res, tudi lažje svetuješ

Da.

clock-img

29.10.2008, 21:11

clock-img

dojenček223

pencil-img

114

se opravičujem da sem rekla da jo napadate
prov mate da so sm uprašanja

clock-img

29.10.2008, 23:16

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

Svašta! user posted image

clock-img

30.10.2008, 07:09

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Joj, kako sem se zdaj nasmejala user posted image Ampak tu pa res vse ne štima user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

30.10.2008, 09:25

clock-img

botrca

pencil-img

14679

moj prvi otrok je bila punčka. imela je podobno težo kot on ,ko je bila majhna je tudi veliko jokala. čez dva leta je sama nehala jokati user posted image . mislite da bo tudi on nehal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bila punčka? Je nimaš več? Čez dva leta je nehala jokati user posted image ?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

30.10.2008, 09:27

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

moj prvi otrok je bila punčka. imela je podobno težo kot on ,ko je bila majhna je tudi veliko jokala. čez dva leta je sama nehala jokati user posted image . mislite da bo tudi on nehal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bila punčka? Je nimaš več? Čez dva leta je nehala jokati user posted image ?

Ja ne, zdaj je stara sedem let in hodi v šolo. Saj to je napisala nekje.

clock-img

30.10.2008, 09:33

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Riba, kaj pa tisti, ki mu pri 6 mesecih daješ mlečni riž pa ne vem še kaj že?

Pa to je potem ta 7-letna punčka imela tetanus in borelijo, zaradi katere je bila 1 mesec v bolnišnici, potem pa še 2 meseca dobivala zdravila v žilo?

1-mesečnik ima pa mačjo bolezen, ker se je dotikal sosedovega mačka ali kako?

Riba, a mi lahko prosim odgovoriš na zgornja vprašanja?

Nič ne obtožujem, samo sprašujem, ker mi nič jasno.

Velika rit je velika stvar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem