Daisy, saj to pa sploh ni slaba ideja. IVF/ICSI nosečke. Mogoče se bomo pa res opogumile in odprle to temo. Ampak jaz n morem še zapustit te teme. Ve ste tako fajn, pa klomifenk tud ne morem kar pustit.
Kajsica, vidim da uživaš z dragim sto na uro. Vidva sedaj samo ikoristita vsak skupni trenutek. Naj se dnevi, ko je dragi še doma vlečejo v nedogled.
n74, točno tako. Poglej mene v prvem postopku - živa katastrofa, sedaj p takole. Tako, da kar lepo optimistično in vsakič ko bo nastopil kakšen dvom se spomni name.
Drugače pa kar lepo jemlji vitameni že zdaj, ker je res vse to fini, da prakticiraš že 3 mesece pred postopko. Mao poglej pri napotkih za IVF, kaj je dobro jemat. Jaz sem sedaj jemala, matični mleček, Q10, elevit, pila čaj ingver in cimet, pa krvomočnico. Jedla sem velikoooo zelenjave, jedla sadje. Upam, da bo kaj v pomoč.
mojsonček, super novice. Samo da pikica postaja čedalje večja in živahnejša oika iz katere bo zrasel prelep
.
lara, a veš da sploh nisem povedaa, da sem se po 1 neuspešnem postopku pobarvala na rjavo. Mogoče je pa tudi v tem uspeh. Bodo zdaj vse IVF-jevke postale rjavolase in bo počakalnicah videt samo rjavolaske.
Pija, pa kaj ga srje ta tvoj hrbet. Pa saj nisi stara, da bi te lahko tako zagrabil. Veš kaj, mal pojdi na masažo. A ja, saj maš to v planu za jutri, če se ne motim.
želvica, ja testek skoz gledam. Je tako lepo ideti +. Sem p tako srečna, da imam rok poleti in bom tako prišla nazaj na delo takoj po počitnicah, kar j res najboljše za naše službe. A ne? Hecno je, ko sva začela delati na
, da je bil to moj cilj, pa sem si potem rekla, pa saj ni važno, samo da je. Zdaj pa....kako se stvari obrnejo.
Jutri greš pa po otročke.
Pa si le prišla do petka, da boš lahko šla na ET. To čakanje......potem pa še 14 dni čakanja, da bo tudi tebi testek pokazal
.
Tina, malo boli, ker so jajčniki povečani, malo od živčkov, pričakovanj. Jutri v glavnem super enkratno tanartabulj opravi in veliko celic ti želim, da se boš lahko vpisala v klub kokošk.
pinjolca, res še dobro da nismo šli k ASvsenuiku, ker potem bi blo pa res kar noro, bi folikli kar ven skakal, ker ne bi ml več prostora.
Pa kar veselo že zbiraj denar za nečake/nečakinje.