IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
Uf, grde sanje pa čim manjkrat... Kej lepga premišljevat preden greš spat pa bo...
jst... v službi valda, delo krepi... mah ni to, moram, zamenjave nimam beri deklica za vse in mi tut paše vztrajat na šihtu dokler mi bo to stanje dovoljevalo... še pri vožnji sem se čist nakulirala, čist drug človek (včasih mi je kkšn sredinc ušel ampak to res v skrajnem primeru, no pa kkšna sočna kletvica... sej vem, nism nč ponosna na svojo vozniško preteklost)
pa tut kar se dinčkov tiče je čist fajn za naprej, da maš boljšo podlago, če se le da.
Čas mineva, januar se bliža, je blo že kaj šopinga za novorojenčka?
Sej fora je v tem, da sem sanjala nekaj, o čemer nisem ne premišljevala, ne gledala, ne nič.
No lepo, da se brzdaš, sej zdej te detece še ne sliši, tko da če ti uide kakšna nau panike pol v 7 mesecu bo pa treba bl na izi zbirat besede

, si misliš, da pol k ven pride mu/ji je prva beseda karamela

Sem se spomnila na reklamo
Ne šopinga še ni blo, čakam debember, da mi moje frendice dajo stvari katere ne potrebujejo več, k majo že vse večje otroke, pa itak najraj ne bi bič kaj preveč vnaprej kupovala, ker nimam kam dat sploh pa, da ne kupim kaj brez veze kar pol ne bi rabila, še vedno se lohka po porodu dokupi, če je res kaj zelo nujno, prej pa nima smisla.
Če me porod prej ne preseneti bomo mal na razprodaje počakali pol bom pa ziher kej za dušo kupla.
< Sporočilo je popravil Shuka -- 14.11.2008 9:51:29 >